• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2020

10:23

OVA BOLEST KOSI POZNATE LIČNOSTI! Slavna manekenka se izlečila TEK POSLE OSAM GODINA!

Showbiz

OVA BOLEST KOSI POZNATE LIČNOSTI! Slavna manekenka se izlečila TEK POSLE OSAM GODINA!

Podeli vest

Bela Hadid (23) radi na širenju svesnosti o lajmskoj bolest s kojom se i sama borila što je dokumentovala serijom fotografija na svom Instagramu, piše Dejli mejl

Poznata manekenka i model progovorila je o neugodnim simptomima s kojima živi i podelila spisak svih simptoma i strelicom označila one koji su je i samu mučili.

Među njima su aritmija srca, poremećaji raspoloženja, bolovi u zglobovima, znojenje, mučnina, poteškoće s disanjem, nesanica, glavobolja, smetenost, teskoba i zbunjenost.

Foto: Reuters

Bela Hadid

- Svaki dan bih osetila i po desetak od ovih simptoma i to od 14. godine. Ali sve je postalo još teže kad sam napunila 18 - rekla je manekenka kojoj je bolest ustanovljena 2012. godine.

Govoreći za Ivning Standard 2015, Bela je opisala s kakvim se poteškoćama suočila kad se prvi put razbolela.

- To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako se dovesti od Malibua do Santa Monike gde živim. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako loše. Morala sam čak i da prodam konja jer nisam mogla da se brinem o njemu - ispričala je Bela.

Foto: Instagram

Pre bolesti, Bela je maštala o profesionalnom, takmičarskom jahanju.

- Da sam imala šanse da postanem jahačica, možda se ne bih bavila modom. Nisam znala da ću se tako razboleti.

Belina majka Jolanda i brat Anvar takođe su progovorili o svojoj borbi s bolešću, a među zvezdama koje su takođe patile od te bolesti su i Džastin Biber, Alek Boldvin, Šanaja Tven, Keli Osborn i Ben Stiler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija