• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

11:04

ISTI OTAC! Glumica Anđelina Džoli je IZGLEDOM POVUKLA mnogo na tatu - Njegova fotka iz mladosti to DOKAZUJE! Isto lice!

Showbiz

ISTI OTAC! Glumica Anđelina Džoli je IZGLEDOM POVUKLA mnogo na tatu - Njegova fotka iz mladosti to DOKAZUJE! Isto lice!

Podeli vest

Svako ima svoju karijeru, ne ističu da su otac i ćerka...

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta, ali osim o bivšem suprugu Bredu Pitu, o njenom privatnom životu se malo zna. Naime, Anđelinin otac je čuveni holivudski glumac Džon Vojt koji je vlasnik Oskara, Zlatnog globusa i nagrade BAFTA.

7 IZVORA MLADOSTI! Rusi kažu da su ovo najzdravije namirnice - UKUSNE su i JEFTINE!

Foto: AP/Photo

O lepoti Džolijeve uvek se priča sa oduševljenjem, a najviše komentara privlače njene pune usne. Međutim, kada pogledamo fotografiju njenog oca, shvatamo da su geni čudo. I Džon ima vrlo pune usne, pa je očigledno da je glumica to nasledila a ne da se podvrgla estetskoj hirurgiji kako su je mnogi osuđivali.

IZBLAMIRAO JE ZA SVE PARE! Haris Džinović KRITIKOVAO ženu MELINU - Njegova rečenica će je IZJEDATI! ''Ona nije znala da..''

Foto: Printscreen You Tube

Anđelini je otac bio najveća pomoć u karijeri, pa se već sa 7 godina pojavila u filmu "Lookin' to Get Out", ostvarenju u kojem je koscenarista i glavni glumac bio njen otac, a 1986. i 1988. je zajedno sa njim kao tinejdžer prisustvovala dodeli "Oskara". Međutim, kada je započinjala glumačku karijeru, Džoli je odlučila da ne koristi prezime Vojt, jer je želela da dokaže svoj identitet kao glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alija BIH

pre 3 godine

Predivna glumica, hvala informeru što o njoj pišete.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija