• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Loose Women/informer.rs

15.02.2021

23:29

Za nju je VREME STALO! LEPA glumica u 70. godini IZGLEDA kao kad je bila BONDOVA DEVOJKA! /FOTO/

Showbiz

Za nju je VREME STALO! LEPA glumica u 70. godini IZGLEDA kao kad je bila BONDOVA DEVOJKA! /FOTO/

Podeli vest

Džejn Simor, koja je poznata po seriji "Dr Kvin, žena vrač" i glumila je Bondovu devojku, kaže da nije bila na operacijama, a svoju težinu održava na specifičan način...

Glumica Džejn Simor je u emisiji "Loose Women" otkrila da i sada ima istu težinu koju je imala sa 17 godina. Džejn je ove nedelje proslavila 70. rođendan, a njena forma i izgled su kao da je upola mlađa.

Simor je ispričala da su tajna njenog uspeha pilates, jedan obrok na dan i uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi. Voli i da hoda, a kaže kako nikad nije na dijeti i da veruje da treba sebi ugađati, ali umereno.

- Šetam po plaži, vežbam pilates. Pokušavam da ostanem u formi i da jedem zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umereno i to deluje na mene - rekla je Džejn.

Istakla je da je jedan obrok na dan dobar trik.

- Ujutro prvo kafa, a kasnije hrana. Obično jurim negde i zaboravim da jedem do sredine dana. Moj partner Dejvid je na isprekidanom postu pa ne jede do 14 sati. Ako ogladnim kasnije, poješću malo tamne čokolade i popiću čašu vina, to je obrok, zar ne? - ispričala je glumica.

Džejn usred pandemije dosta boravi kod kuće, poštuje mere opreza i izlazi među ljude sa zaštitnom maskom i kaže da se ne vucara po Holivudu i slično.

Objasnila je da su mnoge njene prijateljice u dobroj formi, a da ona ima kilograma kao i kad je kao tinejdžerka išla u baletsku školu.

KAO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA MEGAN I HARI ČEKAJU DRUGO DETE! Otkrivamo da li je DEČAK ILI DEVOJČICA!

Manekenki PREKIPELO! Ne zovite me PLUS SAJZ model, ja sam SAMO obična ŽENA! /VIDEO/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija