• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

10:31

SKARLET JOHANSON PRIZNALA ZAŠTO NEMA DRUŠTVENE MREŽE: Najpoželjnija glumica Holivuda otvoreno o svemu!

Reuters

Showbiz

SKARLET JOHANSON PRIZNALA ZAŠTO NEMA DRUŠTVENE MREŽE: Najpoželjnija glumica Holivuda otvoreno o svemu!

Podeli vest

Većina poznatih lica poseduje milionske pratitioce na društvenim mrežama i često sa svojim obožavaocima dele stvari iz privatnog života, no Skarlet Johanson nije jedna od njih.

Glumica Skarlet Johanson bila je gost podkasta "The Skinny Confidential Him & Her" te je, tom prilikom, ispričala zbog čega nema profile na društvenim mrežama.

- Ne mogu. Moj ego i mozak su previše krhki. Ja sam poput nežnog cveta - izjavila je glumica, pa je rekla da je "ionako anksiozna bez korišćenja društvenih mreža", no jednom je, po sopstvenom priznanju, nakratko imala profil na Instagramu.

Foto: Reuters

Skarlet Johanson

- Imala sam Instagram tri dana, a onda sam shvatila da sam provela oko 20 minuta gledajući nečiji profil. Saznala sam da ta osoba ima pit bula i dve ćerke, te da živi u Burbanku. Pomislila sam: 'Šta? Upravo sam izgubila 17 minuta svog vremena. Sad osećam da bi trebalo da se preselim u Kaliforniju, nabavim tog istog psa i promeniti svoj život na sve te načine - prisetila se Skarlet.

Foto: Reuters

Skarlet Johanson

Johanson smatra kako društvene mreže loše utiču na nju, jer se oseća kao da želi da živi tuđi život, a ne svoj. Zbog navedenog je razloga i, kako kaže, obrisala Instagram, no ponekad koristi TikTok kao platformu za promovisanje svog brenda "The Outset" koji je osnovala s Kejt Foster.

Foto: Reuters

Skarlet Johanson

Podsetimo, Skarlet je takođe nedavno priznala da se osećala "hiperseksualizovano"' i "kategorizirano" na početku svoje karijere. Rekla je i kako su je ljudi u filmskoj industriji smatrali starijom, što je dovelo do toga da nije dobijala uloge koje je želela

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Magazin

Džet set

Srbija