• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

19:00 >> 15:14

PRINC LUIS NE DOLAZI NA KRUNISANJE KRALJA ČARLSA IZ OVOG RAZLOGA: Prisustvo Harija i Megan Markl takođe neizvesno?!

Reuters

Showbiz

PRINC LUIS NE DOLAZI NA KRUNISANJE KRALJA ČARLSA IZ OVOG RAZLOGA: Prisustvo Harija i Megan Markl takođe neizvesno?!

Podeli vest

Danima u medijima kruže priče da na krunisanje kralja Čarlsa neće doći najmlađi sin Vilijama i Kejt, ali i odbegli kraljevski par Megan i Hari.

Predstoji nam krunisanje kralja Čarlsa, na kome je prisustvo najmlađeg sina princa i princeze od Velsa, Luisa za sada neizvesno zbog njegovog, neki bi rekli nedoličnog ponašanja na jubileju kraljice Elizabete. 

Izvor za "Page six" rekao je da će njegova starija sestra, Šarlot, s druge strane prisustovati ceremoniji.

Foto: EPAimages

Džordž, Kejt, Luis, Vilijam, Šarlot

Što se tiče princa Džorža, on je u službenoj pozivnici naveden kao monarhov počasni paž (lični sluga). Zvanični glasnogovornik Kensingtonske palate rekao je kako se odluka o prisustvu najmlađeg člana tek treba da bude donesena. 

- Princ i princeza od Velsa donće odluku kada za to dođe vreme - izjavio je.

Podsetimo, sin Vilijama i Kejt, Luis je neslavno završio na naslovnim stranama u junu 2022. zbog grimasa koje je pravio na balkonu na platinastom jubileju kraljice Elizabete II.

Foto: EPAimages

krštenje malog Luisa

On je tada pokrivao uši i vrištao, te se plazio u toku programa priređenog u čast preminuloj kraljici.

Nije samo dolazak malenog Luisa neizvestan. Naime, glasnogovornik princa Harija i Megan Markl je, takođe, izjavio da popularni par tek treba da potvrdi ili, pak, odbije poziv na krunisanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
majka

pre 1 godinu

Princ Luis je jedina normalna osoba tamo! Dete je inteligentno a kako mu instikti jos rade on mozda ne razume ali oseca da nesto nije u redu i zato reaguje na jedino moguci nacin - pobunom! Deca mnogo vise znaju nego sta mi odrasli mislimo.Pri tome zivi kao u zatvoru, nema slobodno detinjstvo, stosta mu je zabranjeno,........Znam da ce pokusavati da ga "dresiraju" vise i teze nego kucice ali ako bude imao jaku volju i dalje, imace oni sa njime problema kad odraste jer se nece dati.Ne daj se Luis!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija