• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

21:00 >> 15:40

MAJKA KEJT MIDLTON DUGUJE SKORO POLA MILIONA EVRA: Isplivali detalji poslovanja, kompanija grca u dugovima!

EPAimages

Showbiz

MAJKA KEJT MIDLTON DUGUJE SKORO POLA MILIONA EVRA: Isplivali detalji poslovanja, kompanija grca u dugovima!

Podeli vest

Kerol Midlton, majka princeze Kejt, ovih je dana u centru zbivanja zbog svojih finansijskih problema.

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je Kejt Midlton po struci, zapravo istoričarka umetnosti. Planeta je upoznata sa mnogo toga kada je u pitanju princeza od Velsa, ali o njenim roditeljima se, pak, malo toga zna.

Tim povodom, sada u isplivali detalji o poslovanju porodice supruge princa VilijamaNaime, majka Kejt Midlton je preduzetnica sa sopstvenom prodavnicom potrepština za organizaciju zabava. Međutim, zbog svetske krize, Kerol se našla u problemima, jer kompaniji prete vrlo loši rezultati, zbog čega pomišlja na najgore.

Foto: EPAimages

Kerol Midlton

Kerol Midlton je uspešna preduzetnica koja je do ideje došla još 1987. godine kada je sama organizovala rođendansku proslavu svoje naslednice Kejt.

Kao i svaka majka, Kerol je želela da žurka bude i zabavna i vizualno privlačna, pa je odlučila da pokrene onlajn prodavnicu u kojoj se mogu kupiti sve potrepštine za zabave. Od balona, rođendanskih kapica, tanjirića i čašica, pa do mnogih drugih ukrasnih predmeta.

Iako kompanija dobro posluje, trenutno na nju utiču globalne prilike. Sve veći troškovi života i štrajkovi kraljevske pošte takođe koče poslovanje 68-godišnjakinje, pa se čini da kompanija više nije tako stabilna, kao ranije.

Foto: EPAimages

Kejt Midlton

Kerol je navodno već kontaktirala prestižnu marketinšku kompaniju kako bi dobila što bolje savete kako postupiti u ovakvim situacija. Zanima je da li jedino rešenje prodaja kompanije ili pak možda pomoć drugih investitora.

Kerol Midlton je do skoro imala puno planova sa prodavnicom "Party Pieces", kada je 2022. godine proširila poslovanje i na američko tržište. Ugovor sa supermarketom "Saker ShopRite" doneo je kompaniji povećanje prodaje od osamnaest odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Ipak, na poslovanje je svakako uticala i pandemija koronavirusa zbog smanjenog broja organizovanih proslava, zbog čega je kompanija trpela gubitke od oko 285.000 funti, odnosno 325.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija