• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

10:20 >> 10:13

RASKINULI TEJLOR SVIFT I DŽO ALVIN: Stavili tačku na vezu dugu šest godina!

EPA images

Showbiz

RASKINULI TEJLOR SVIFT I DŽO ALVIN: Stavili tačku na vezu dugu šest godina!

Podeli vest

Pevačica koja trenutno važi za najuspešniju svoje generacije i mladi glumac, svoju su vezu krili su očiju javnosti.

Planetarno popularna pevačica Tejlor Svift stavila je tačku na svoju šest godina dugu vezu sa glumcem Džoom Alvinom. Kako se ranije pisalo, par se verio u najvećoj tajnosti, a prema navodima stranih medija, rastali su se pre par nedelja. 

Naime, kako prenosi "Entertainment Tonight", raskid Sviftove i Alvina je prošao u najboljem mogućem redu, bez ikakve drame. 

Foto: Reuters

Tejlor Svift

- Odnos je upravo prošao svojim tokom. Zato Alvin nije primećen ni na jednoj emisiji - rekao je izvor "ET".

Podsetimo, Sviftova i Džo su svoju vezu držali daleko od očiju javnosti, izbegavajući svetla reflektora i događaje na crvenom tepihu otkako su se upoznali na Met Gali 2016.

Foto: EPAIMAGES

Džo Alvin

Tejlor je započela svoju ogromnu turneju na stadionu Eras prošlog meseca u SAD, a Alvin nije viđen ni na jednoj od sedam nastupa do sada, te je i to jedan od pokazatelja da se par razišao. 

Foto: EPAIMAGES

Džo Alvin

Svetski paparaci su prošle godine zabeležili nekoliko fotografija ovog para dok su letovali na Bahamima, a prema pisanjima medija, ovo je ujedno bilo i njihovo poslednje zajedničko putovanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija