• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

15:00

VRELE SCENE I INTRIGANTNE AFERE: Nikol Kidman snima dva erotska trilera!

EPAIMAGES

Showbiz

VRELE SCENE I INTRIGANTNE AFERE: Nikol Kidman snima dva erotska trilera!

Podeli vest

Kidmanova je poznata kao neko ko voli da eksperimentiše sa ulogama, što je i sada slučaj.

Legendarna australijska glumica Nikol Kidman važi za jednu od najboljih i najangažovanijih na planeti. Ona i u šestoj deceniji konstantno radi na različitim projektima, koji uvek izazivaju ogromnu pažnju javnosti, ali i ljubitelja filma. Karijeru slavne Oskarovke obeležili su kultni blokbasteri, karakterne uloge, ali i ne toliko komercijalna ostvarenja koja je snimala, pokazavši tom prilikom svu raskoš svog talenta.

Foto: EPAIMAGES

Nikol Kidman

Koliko je maestralna u svim žanrovima i koliko u svojoj karijeri i dalje, uslovno rečeno, rizikuje dokazuju i nova ostvarenja u kojima će slavna glumica igrati glavnu ulogu.

Naime, u pitanju su dva erotska trilera u kojima će publika imati priliku da je vidi kao fatalnu ženu, a oba će biti snimljena u razmaku od samo nekoliko meseci.

Foto: EPAIMAGES

Nikol Kidman

Prema pisanju svetskih medija, prvi film je "Babygirl", koji će, kako navode, takođe obilovati vrućim scenama, a u centru priče je poslovna žena koja u svojim četrdesetim godinama započinje aferu sa duplo mlađim pripravnikom.  

Drugi film je triler u "Hičkokovom stilu“, pod nazivom "Holland, Michigan", u kome će slavna plavuša igrati uz Metjua Mekfajdena, u ulozi njenog supruga. U pitanju je svojevrsna igra mačke i miša i govori o učiteljici koja započinje aferu, kako bi otkrila da njen muž, takođe, vodi dvostruki život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija