• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

14:27

POZNAT RAZLOG RASKIDA TEJLOR SVIFT I DŽOA ALVINA: Prijatelji slavne pevačice su umešali prste u vezu dugu šest godina?!

EPAIMAGES

Showbiz

POZNAT RAZLOG RASKIDA TEJLOR SVIFT I DŽOA ALVINA: Prijatelji slavne pevačice su umešali prste u vezu dugu šest godina?!

Podeli vest

Iza Tejlor Svift je još jedan raskid, a ako neko nema sreće u ljubavi među poznatim damama, to je ona.

Prošlog je vikenda poput bombe odjeknula vest da je pevačica Tejlor Svift raskinula šestogodišnju vezu s glumcem Džoom Alvinom (32) i to uoči svoje velike, američke turneje "The Eras".

Iako par nije zvanično potvrdio raskid, to je učinio blizak izvor za magazin "People". Navodno su im presudile razlike u karakteru i željama kako bi njihova budućnost trebalo da izgleda, navodi se.

Foto: EPAIMAGES

Džo Alvin

- Ranije su imali nekoliko burnih svađa, no uvek bi rešili probleme. I sada su njihovi prijatelji bili uvereni da su uzeli , te da će izgladiti sve probleme, no to se nije dogodilo. Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo -  izjavio je izvor blizak bivšem paru.

Ipak, počelo je da se šuška i kako je glumac počeo da oseća pritisak od strane njenih prijatelja da mora uskoro kleknuti. Priča koje godinama prati jednu od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica na svetu nekako uvek ide u tom smeru: partneri su je redom ostavljali kada je htela nešto više, dok oni nisu bili spremni.

Foto: Printscreen You Tube/ABC

Tejlor Svift

Iza nje su rakidi s brojnim slavnim muškarcima, uglavnom muzičarima i glumcima, kao što su Džo Džonas (33), Kelvin Haris (39), Džejk Džilenhal (42), Heri Stajls (29)...

Nakon svakog raskida, Tejlorje posvetila najmanje jednu pesmu svakom od njih u kojoj bi otkrila zašto nije uspelo, no javnost do danas nije utihnula s teorijama da je "problem" u Tejlor i njenoj želji da se skrasi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija