• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

05.05.2023

15:08

KIDNAPOVANA DŽESIKA ALBA! Pronađena u gepeku nakon 14 SATI PAKLA!

EPAIMAGES

Showbiz

KIDNAPOVANA DŽESIKA ALBA! Pronađena u gepeku nakon 14 SATI PAKLA!

Podeli vest

Holivudsku glumicu Džesiku Albu, osim zadivljujuće lepote, karakteriše i više nego uzbudljiva životna priča.

Glumica Džesika Alba važi za jednu od najpoželjnijih žena na svetu, a iako mnogima deluje da sada živi bajkovitim životom, nekada je prolazila kroz velike nedaće.

Alba je rođena u Pomoni, a otac slavne lepotice bio je zaposlen u vazduhoplovstvu, te se porodica iz tog razloga stalno selila. Ona je, prema sopstenom priznanju, zbog selidbi teško sticala prijateje, a kako kaže, bila je izuzetno bolešljiva, pa je neretko izostajala iz škole.

Foto: EPAIMAGES

Džesika Alba

Glumica je svojevremeno otvoreno govorila o zdravstvenim komplikacijama koje je imala kao tinejdžerka i istakla kako se suočavala sa infekcijom bubrega, kolapsom pluća i astmom.

- Moja majka je imala rak kada je bila veoma mlada, a ja sam odrasla sa hroničnim bolestima. Imala sam pet operacija pre svoje 11. godine, a zbog alergija sam često bila hospitalizovana - istakla je ona.

Ono što je, takođe, dodatno šokiralo sve njene obožavaoce, jeste i činjenica da je Alba kidnapovana kada je imala svega 15 godina. To se dogodilo 1996. godine dok je snimala svoju prvu emisiju „Flipper“.

Foto: EPAIMAGES

Džesika Alba

Naime, Džesika je tada počela da dobija čudne telefonske pozive, ali je mislila da je u pitanju bezazlena šala. Međutim, kidnapovana je i punih 14 sati niko nije znao ništa o njoj.

Naposletku je pronađena vezana u gepeku automobila, krivac je do danas ostao anoniman. Alba već godinama odbija da govori na ovu temu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija