• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

05.05.2023

15:31

BIVŠA MIS UNIVERZUMA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA! Prijanka Čopra o operaciji nosa na koju je bila NATERANA!

EPAIMAGES

Showbiz

BIVŠA MIS UNIVERZUMA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA! Prijanka Čopra o operaciji nosa na koju je bila NATERANA!

Podeli vest

Bolivudska lepotica i nekadašnja Mis Univerzuma progovorila je o operaciji nosa na koju je, kako kaže, bila naterana, kao i o problemima kroz koje je kasnije prošla.

Mentalno zdravlje Prijanke Čopre bilo je u kritičnom stanju nakon što je operacija nosa koju joj je preporučio lekar pošla po zlu.

- To je bila mračna faza mog života - priznala je zvezda “Citadele” u “The Howard Stern Showu” ranije ove nedelje. Čopra, koja sada ima 40 godina, rekla je da su joj ranije u karijeri savetovali da ukloni polip u nosnoj šupljini. Međutim, rekla je da joj je lice nakon postupka izgledalo "potpuno drugačije" i da je pala u "duboku, duboku depresiju".

Foto: EPAIMAGES

Prijanka Čopra

Osim učinaka koje je rinoplastika imala na njen fizički izgled i psihu, pogođena je bila i njena egzistencija, piše "Page Six".

Pobednica izbora za Miss Universe 2000. rekla je da je nakon plastične operacije otpuštena iz tri različita filma i da je verovala da je njena glumačka karijera bila "gotova pre nego što je uopšte počela".

Prijanka je ispričala da ponekad čak nije htela da napusti svoju kuću, ali ju je njen pokojni otac, koji je bio doktor, ohrabrio da ponovno ode pod nož kako bi joj "korigovali" greške.

Foto: EPAIMAGES

Prijanka Čopra

- Bila sam prestravljena zbog toga, ali je on rekao da će biti sa mnom u sobi. Držao mi je ruke i pomogao mi da vratim samopouzdanje - dodala je.

Supruga pevača Nika Džonasa je rekla da joj je bolivudski filmski reditelj Anil Šarma, takođe, pomogao da se vrati na pravi put ponudivši joj ulogu sporednog lika u jednom filmu, iako je prvobitno trebalo da igra "glavnu ulogu".

Foto: EPAIMAGES

Prijanka Čopra, Nik Džonas

U svojim memoarima "Unfinished", bolivudska lepotica napisala je kako se zbog neuspele operacije osećala "opustošeno i beznadežno".

- Svaki put kad sam se pogledala u ogledalo, kao da sam gledala stranca. Nisam mislila da će se moji osećaji ili moje samopoštovanje ikada oporaviti od udarca - napisala je u knjizi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija