• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. S.

12.05.2023

17:17

GODINAMA KORISTIM VIJAGRU! Majkl Daglas otkrio kako rešava probleme u krevetu!

EPA

Showbiz

GODINAMA KORISTIM VIJAGRU! Majkl Daglas otkrio kako rešava probleme u krevetu!

Podeli vest

Majkl Daglas (78) nedavno je priznao da već godinama koristi vijagru!

Holivudski glumac, suprug Ketrin Zite Džouns, pohvalio je ovaj lek za impotenciju u jednom intervjuu.

Foto: Informer

Majk Daglas sa suprugom Ketrin Zitom Džouns


- Hvala onom ko je izmislio vijagru, mnogo mi je pomogla u nekim situacijama. Muškarčeva moć s godinama opada. Uz pomoć tog leka sam ostao aktivan suprug u svakom smislu!

Pored njega, probleme u krevetu ima i muzičar Džej Zi (53), koji je oženjen prelepom Bijonse. On je priznao da ima duge i bolne erekcije koje traju satima.

Poremećaj koji se zove prijapizam može da nastane prekomernom upotrebom sredstava za potenciju, ali i zbog određenih bolesti.

Foto: AP/Michael Zorn

 

Muku s erekcijom imao je i čuveni Hju Hefner! Osnivač "Plejboja"  imao je tokom života problema sa potencijom, što i ne čudi s obzirom na to da se hvalio da je bio seksualno aktivan i u 91. godini!

Pričalo se da je spavao sa hiljadu žena, ali su ga "zečice" odrukale da je koristio toliko vijagre da je od nje ogluveo!

- Radije bih bio gluv, nego da ne mogu da imam seks - odgovorio je šaljivo pokojni vlasnik medijske imperije i podgrejao priče da njegovo međunožje nije u najboljem redu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Kako izgleda cudi me da uopste ide u krevet s njim sa viagrom ili bez nje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija