• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

20:15

SESTRE BLIZNAKINJE SU BILE INTIMNE SA HJU HEFNEROM! Jedna je zatrudnela, a obe su nakon toga obolele od depresije (FOTO)

Zanimljivosti

SESTRE BLIZNAKINJE SU BILE INTIMNE SA HJU HEFNEROM! Jedna je zatrudnela, a obe su nakon toga obolele od depresije (FOTO)

Podeli vest

Bivša plejboj zečica Karisa Šenon otkrila je da je zatudnela sa Hju Hefnerom kada je imala 19 godina, nakon čega je abortirala, jer je dete smatrala đavolom.

Karisa je Plejboj vilu posetila sa sestrom bliznakinjom prvi put 2009. kada su punile 19. godina. Priznala je da su zajedno pod dejstvom alkohola i droga bile intimne sa vlasnikom Hju Hefnerom.

 

 

Hefner joj je obezbedio operaciju povećanja grudi i kao deo procedure je uradila test krvi i saznala je da je trudna. Ubrzo je rešila da aboritra, a on nikada nije saznao za ovu tajnu, podelila je tek nakon što je preminuo 2017. godine.

- U to vreme nisam imala odnos ni sa kim drugim, tako da je to mogla da bude samo njegova beba. Samo sam želela da je se otarasim što je pre moguće. Nisam želela da Hefner sazna i nikada nije. Gadilo mi se sopstveno telo i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku. Kao da je u meni bio đavo. Nisam želela da iko sazna da nosim dete čoveka od 83 godine - ispričala je ona za "Mirror".

 

 

- Pronašla sam jednu kliniku u Los Anđelesu. Naterala sam Hefovo obezbeđenje da nas ostavi same u tržnom centru, pretvarale smo se da idemo u šoping, a zatim sam pozvala prijatelja da nas pokupi i odvede me do klinike. Uspela sam da sve zadržim u tajnosti - dodala je.

Odnos koji je doveo do začeća Karisa je imala na svoj 19. rođendan, prvobitno je Hefner nju, njenu sestru i još nekoliko devojaka odveo u klub gde su svi zajedno pili.

 

 

- Kada smo se vratili, Kendra Vilkinson nas je pitala da li želimo da pušimo travu u Hefnerovoj sobi. Ali kada smo došli u njegovu sobu, ona je otišla. Bile smo jako nervozne. Stalno je govorio: "Moje bebe, moje bebe", držao nas je i ljuljao, dok smo sestra i ja ležale pored njega, jedna s jedne, druga s druge strane. Naredio nam je da ga zovemo "tatice". Bilo je skoro 5 ujutru kada smo se te noći vratile u našu sobu i složile da je đavo - ispričala je ova 33-godišnjakinja.

Karisa je za "Mirror" priznala da su i ona i njena sestre zbog veze sa Hefnerovom obolele od depresije i posttraumatskog stresnog poremećaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija