• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list.hr/Informer.rs

22.08.2023

10:37

Drama! Napadnuta Slavica Eklston!

EPA

Showbiz

Drama! Napadnuta Slavica Eklston!

Podeli vest

Bivša supruga Bernija Eklstona, nekadašnjeg predsednika uprave Formule 1, Slavica Eklston napadnuta je u svojoj vili u Švajcarskoj.

Slavica Eklston (65) napadnuta je u svojoj kući u Švajcarskoj, oko jedan sat posle ponoći, dok je spavala.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Iz izvora bliskih Slavici, bivšoj ženi Bernija Eklstona, nekadašnjeg predsednika uprave Formule 1, pomenuti list saznao je da je Eklstonova napadnuta u noći između subote na nedelju u svojoj kući u Gstaadu u Švajcarskoj od strane dvojice maskiranih napadača.

Ona je pretrpela lakše telesne povrede, napadači su uspeli da pobegnu, a slučaj istražuje švajcarska policija.

Podsetimo, Slavica je sa Bernijem dobila dve ćerke, Tamaru i Petru.

Slavica je rođena u Rijeci, dolazi iz skromnog okruženja, odgajana je u višečlanoj porodici i živela je daleko od zavidnog života, pogotovo nakon razvoda roditelja.

Dolazeći iz nemaštine, počela je uz pomoć svoje lepote zarađivati i veoma mlada zakoračila je u svet modelinga.

Slavica je svoje ime, sa samo 23 godine, probila čak do poznate modne kuće "Armani" , koja ju je primila za modela i angažovala je da bude model na poznatim trkama Formule 1 u Monci. Tamo ju je zapazio tada 50-godišnji Berni Eklstoun, koji je tom prilikom bio vlasnik jednog od takmičarskih timova.

Foto: EPA

 

 

Berni je bio visok svega 158 centimetara, dok je ona imala 180 centimetara. Veći problem om je ipak bilo sporazumevanje, jer se ni u jednom jeziku nisu uspeli naći na pola puta.

- Ja sam prvo pomislila da je užasan, jer je došao da mi kaže kako se treba udaljiti sa tog mesta na kome sam bila, međutim, samo sam pitala kome priča, jer ja ne idem nigde. Na svaku njegovu sledeću reč, odgovarala sam. A onda me je pozvao na piće, što mi je bilo veoma simpatično. Nisam ni znala ko je u pitanju dok nisam pitala tadašnjeg kolegu da li mi je Berni tada govorio istinu o sebi - ispričala je jednom prilikom Slavica.

Berniju se svideo Slavičin posebni žar koji je nosila sa sobom, koji je otkrivala baš kao povremene faktore iznenađenja za njega. Dala mu je pogrešan broj, ali je on prevrnuo sve kako bi je pronašao, što je i uspeo. Ubrzo potom su se uzeli i dobili dve ćerke.

Brak je otkucao svoj životni vek od čak 24 godine ljubavi i sklada, kao i mnogih zajedničkih investicija i uspona.

Zajedno su živeli u srcu Londona u neboderu od devet spratova, od kojih su minimum pet bili njihovi.

Nakon duge 24 godine, brak je doživeo kraj zbog većinom nepoznatih razloga. Završetak ove zanimljive ljubavne priče 2008. godine je trajao svega nekoliko sekundi manje od jednog minuta, a Slavici je pripalo više od milijardu dolara u nekretninama.

Danas ona i dalje važi za jednu od najbogatijih žena naših prostora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija