• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.09.2023

16:27

Tajni mejlovi razotkrili Harija i Megan! Moćni pomoćnici na perfidan način vuku konce u javnosti

Profimedia

Showbiz

Tajni mejlovi razotkrili Harija i Megan! Moćni pomoćnici na perfidan način vuku konce u javnosti

Podeli vest

Možda pojavljivanja Megan Markl i princa Harija ne izgledaju tako strogo isplanirana kao što zapravo jesu.

Tajni mejlovi pokazali su šta rade njihovi moćni pomoćnici, iza scene, kako bi se poznati par predstavio u što boljem svetlu.

Te prepiske odnose se na njihovu posetu Njujorku 2021. godine, koja je prikazana u Netfliksovom dokumentarcu vrednom 100 miliona dolara.

Tokom trodnevne posete Njujorku Megan Markl i princa Harija, njihovi pomoćnici tražili su posebne jastuke i novi tepih za javnu školu u jednom od područja sa niskim prihodima kako bi se sve bolje uklopilo u "estetiku glumice".

Mejlovi su otkrili da je osoblje u Fondaciji "Archewell" imalo pravo da odluči koju školu će posetiti poznati par, saopštenja za javnost uređivala su se više puta kako bi se poseta učinila značajnijom, čak se i uređivao javni dnevnik za zaposlene na najvišim funkcijama u školi.

Foto: Profimedia

 

 

Popis novinara koji su mogli da prisustvuju događaju bio je strogo kontrolisan, na tom spisku bili su mediji naklonjeni Megan Markl poput Vogue, dok su britanski tabloidi bili zabranjeni.

Mejlovi su otkrili da su učenici i nastavnici osnovne škole u Harlemu bili zamoljeni da potpišu obrasce za pristanak za snimanje koji im takođe zabranjuju da razgovaraju o projektu ili daju negativne komentare o poznatom paru.

Odlazak u Njujork trebalo je da ih predstavi kao svetske lidere jer su tada posetili i UN. Megan Markl i princ Hari održali su govor na Global Citizen festivalu u Central parku, dok je snimala Netfliksova ekipa, za potrebe dokumentarca "Hari i Megan", prikazanog prošlog decembra.

Poseta Velikoj jabuci planirala je šest meseci, a glavnu reč u tome vodila je PR savetnica Toja Holnes koja je prethodno radila u Odeljenju za obrazovanje grada Njujorka.

Foto: profimedia

 

 

Drugog dana putovanja Megan i Hari posetili su P.S. 123 u Harlemu gde je ona čitala svoju novu dečju knjigu "The Bench". Daily mail koji je uvid u mejlove dobio preko FOIA zahteva, piše da je 91 odsto đaka u ovoj školi crnačke i latinoameričke populacije - 95 osdto njih uspunjava uslove za besplatne obroke ili školske obroke po sniženoj ceni pa ističe da je Megan Markl tu obrazovnu ustanovu posetila u kaputu od kašmira Loro Piana koji košta 5.840 dolara i pantalonama ove marke od 1.680 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija