• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.09.2023

21:00

Netipičan razvojni put poznate glumice! Kada čujete koju školu je završila Marija Karan bićete iznenađeni

Milan Maricic/ATAImages

Kultura

Netipičan razvojni put poznate glumice! Kada čujete koju školu je završila Marija Karan bićete iznenađeni

Podeli vest

Glumica Marija Karan već godinama živi u Americi gde je i zasnovala porodicu sa producentom Džoelom Lubinom sa kojim je dobila sina Marka Lea.

Kako je godinama živela u Sjedinjenim Američkim Državama, nije ni bilo čudno što je upravo tamo pronašla ljubavnu sreću. 

Dok je pokušavala da ostvari holivudski san, nedosanjan brojim srpskim glumcima, njena popularnost u Srbiji nije jenjavala. Oduvek je smatrana jednom od najlepših domaćih glumica, te su brojni fanovi sa setom gledali njene starije role u kojima je blistala. 

Nakon što je napustila Srbiju, Marija je svoj život čuvala kao zmija noge, te se o njenoj privatnosti malo toga znalo. Još više je bila zatvorena za deljenje informacija nego kada je živela ovde. Međutim, neke stvari su se ipak saznale. Ono što je veoma zanimljivo jeste da je glumičin put u karijeri bio veoma netipičan. Još od tinejdžerskih dana pokazivala je talenat za glumu ali i prirodne nauke. Tako je po završetku osnovne škole upusala Zemunsku gimnaziju prirodni smer. Nakon toga je studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Njene kolege sa klase su: Kalina Kovačević, Nada Macanković, Ana Marković i Nikola Rakočević. Prelomni trenutak desio se 2006. godine Marija je počela da živi u Londonu gde se školovala, a 2009. godine se preselila u Los Anđeles gde je počela da gradi karijeru.

Foto: printscreen instagram

 

 

Amerika, London i svako drugo mesto gde sam živela dali su mi širinu, spremnost da prihvatim i donosim promene. Naučile su me da svaka situacija koja nam se dešava ima viši smisao i da se sve dešava se nekim razlogom koji je u tom trenutku dobar za nas. Uz pozitivan i čvrst stav, sva nova iskustva i prilike izgledaju kao blagoslov, nova ideja i šansa za dalji napredak. Prioriteti su mi i u profesionalnom i u privatnom životu da uživam i da u svakom trenutku budem prisutna. Srećna sam što mogu da budem i dobra majka i sestra, i ćerka i prijateljica, i glumica, kao i ambasador svoje zemlje kroz Fondaciju "Balkan Projects". Ispunjenje na jednom polju života čini me boljom na drugom - rekla je nedavno glumica u intervjuu za "Večernje novosti".

Foto: ATAIMAGES

 

 

Iako su jedno vreme u javnosti više govorili o Marijinoj prirodnoj lepoti nego o talentu za glumu, ona je u godinama koje su usledile ipak srušila sve predrasude koje su se vezivale za nju. Osim što je lepa, ona je i sposobna, talentovana i nadasve uspešna u svemu što radi. Jedino što joj nije pošlo za rukom u svom tom raskošu jeste da održi bračnu sreću. Marija i Džoel su se razveli posle šest godina ljubavi. Nakon svega ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o sinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija