• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2023

20:48

Drejk napušta scenu zbog lošeg zdravstvenog stanja! Duži vremenski period se bori sa ovim problemom

EPA

Showbiz

Drejk napušta scenu zbog lošeg zdravstvenog stanja! Duži vremenski period se bori sa ovim problemom

Podeli vest

Drejk je otkrio kako ima probleme sa stomakom zbog kojih će se potpuno povući sa scene na godinu dana, a možda i duže, dok potpuno ne ozdravi.

Svetski poznat reper Drejk saopštio je da se zbog zdravstvenih razloga privremeno povlači sa javne scene. 

U pitanju su stomačni problemi, a nije poznato koliko će ovaj period trajati. Drejk nagađa da je u pitanju period od oko godinu dana. 

Foto: EPA

 

- Moram da se fokusiram na svoje zdravlje, pre svega. Već godinama imam najluđe probleme sa stomakom - rekao je u emisiji "Sto za jednog".

On je rekao kako će se zaključati u svoj studio na godinu dana, a možda i duže. 

Foto: EPA

 

- Zaključaću vrata studija na neko vreme. Možda godinu dana... možda malo duže - kazao je.

Podsetimo, reper je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu kada je gađan telefonom od strane jednog od članova publike. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Magazin

Džet set

Srbija