• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.10.2023

22:08

Megan Markl iznosi novu turu prljavog veša o engleskoj kraljevskoj porodici? Kralj Čarls strepi od njenog podkasta?

EPA Images

Showbiz

Megan Markl iznosi novu turu prljavog veša o engleskoj kraljevskoj porodici? Kralj Čarls strepi od njenog podkasta?

Podeli vest

Kako prenose svetski mediji, glumica Megan Markl je na korak do potpisivanja višemilionskog ugovora sa "Amazonovim" partnerom za produkciju podkasta "Audibleom".

Iako su svi mislili da će se supruga princa Harija vratiti glumi, izgleda da ona ima druge planove. Želja joj je da se okuša u medijskom svetu, tako da će podkast "Arhetipovi" biti njena prekretnica u karijeri.

Foto: profimedia

 

Nije mnogo vremena prošlo od kada je naglo prekinula saradnju sa "Spotifajem", što je posebno udarilo na njen ego. Zato joj se nove prilike čine posebno dobre za dokazivanje na poslovnom planu.

Dok se Megan oseća spremnom da radi sa "Audibleom", pritisak i ulozi su veliki. Dogovor bi potencijalno mogao da stvori ili razbije njen brend u Holivudu, a ona je potpuno svesna šta s njim može da dođe.

U vezi sa najnovijim poslovnim poduhvatima vojvotkinje od Saseksa kraljevska porodica se još nije oglašavala. 

Veruje se da bi podkast Megan Markl pokrenuo dodatne, neispričane priče iz njenog i života njenih najbližih članova porodice, pa da baš zbog toga kralj Čarls i ne želi da govori na tu temu.

Bilo kako bilo, deluje da je ovaj projekat prekretnica u životu glumice i njene porodice, jer dobro upoznati u njihov život tvrde da, ukoliko podkast ne uspe, jedino što mogu je da se Megan i Hari vrate u Britaniju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija