• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo/Informer/D.S.

11.02.2024

08:24

Dvanaest godina od smrti Vitni Hjuston: Osvojila je svet, zatim dotakla dno, a mnogi za sve krive njega

EPA

Showbiz

Dvanaest godina od smrti Vitni Hjuston: Osvojila je svet, zatim dotakla dno, a mnogi za sve krive njega

Podeli vest

Pevačica Vitni Hjuston je na današnji dan pre 12 godina pronađena mrtva u kadi u 49. godini.

Vitni, koja se godinama borila sa bolestima zavisnosti, preminula je usled slučajnog davljenja, a organizam joj je bio oslabljen dugogodišnjim konzumiranjem raznih vrsta narkotika, navodi se u zvaničnim papirima. U trenutku smrti, u krvi je imala marihuanu, kokain i sredstva za smirenje.

Foto: EPA

 

Hjustonova je osamdesetih i devedesetih godina bila na vrhuncu karijere, a muzičku scenu osvojila je hitovima "I'm every woman", "I will always love you", "All the man that I need" i drugim. U karijeri je osvojila šest Gremija, 22 Američke muzičke nagrade, dva Emija, čak 30 "Bilbordovih" nagrada.

Foto: EPA

 

Za propast jedne od najuspešnijih pevačica mnogi krive njenog bivšeg muža Bobija Brauna, takođe dugogodišnjeg zavisnika koji je od simpatične "devojke iz komšiluka" napravio ruinu. Par je 1993. dobio ćerku Bobi Kristinu, a zvanično su se razveli 2007. godine.

Bobi Braun smatra da droga nije uzrok slučajnog davljenja pevačice, uprkos tome što je islednik istakao da su pronađeni tragovi kokaina u krvi.

- Smatram da Vitni nije umrla od droge. Radila je naporno i ulagala veliki napor u to da ostane trezna - izjavio je Braun za časopis Roling Stoun.

- Ubilo ju je slomljeno srce - dodao je, ne objasnivši dalje šta je time hteo da kaže.

Foto: EPA

 

Vitni je nakon razvoda nastavila da peva, ali se relativno retko pojavljivala u javnosti. Nekoliko puta nastupila je, očigledno pod uticajem opijata, što je javnost dočekala "na nož". Lečila se, pokušavala da počne ispočetka, ali uzalud.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija