• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer/D.S.

06.03.2024

23:01

Evo kako će izgledati ovogodišnja dodela Oskara! Poznati glumac će četvrti put biti voditelj, a kategorija za najbolju pesmu će biti prava "poslastica"

Shutterstock

Showbiz

Evo kako će izgledati ovogodišnja dodela Oskara! Poznati glumac će četvrti put biti voditelj, a kategorija za najbolju pesmu će biti prava "poslastica"

Podeli vest

U noći između nedelje i ponedeljka, po našem vremenu, biće održana 96. dodela nagrada "Oskar" u čuvenom "Dolbi" teatru u Holivudu, a pod voditeljskom palicom Džimija Kimela.

Oskar je nagrada za umetnički i tehnički rad u filmskoj industriji, a mnogi je smatraju najprestižnijom i najznačajnijom nagradom u industriji zabave širom sveta.

Za samo pet dana, 11. marta, održaće se dodela "Oskara" koju če ove godine voditi glumac Džimi Kimel, koji se četvrti put nalazi u ovoj ulozi.

Foto: Tanjug/AP

 

Što se tiče prezentera, u pitanju su imena poput Zendeje, Nikolasa Kejdža, Džejmi Li Kurtis, Brendana Frejzera, Metjua Mekonahija, Mišel Jeo, Al Paćina, Mišel Fajfer, Bed Banije, Dženifer Lorens, Krisa Hemsvorta... 

I ove, kao i prethodne godine, neki od prošlogodišnjih pobednika će uručiti nagradu ovogodišnjim.

Kategorija za najbolju pesmu će biti prava poslastica, a neka od dobro znana lica koja će izvoditi pesme nominovane koje su nominovane za prestižnu nagradu su Džon Batist, Beki Dži, Bili Ajliš i njen brat Finijal O'Konel, Skot Džordž i „The Osage Singers", Rajan Gosling i Mark Ronson.

Foto: EPA/Shutterstock

 

Krem Holivuda je prošli put do Dolbija koračao po tepihu boje šampanjca. Razmatralo se i o boji čokolade, ali penušavi napitak ipak je bio pobedio. Ove godine, međutim, tepih je „vraćen" u crveno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija