• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

12.03.2024

21:27

Ključni argumenti o sudbini Kejt Midlton: Posle ovih navoda ništa neće biti isto, ima li razloga za strah?

profimedia

Showbiz

Ključni argumenti o sudbini Kejt Midlton: Posle ovih navoda ništa neće biti isto, ima li razloga za strah?

Podeli vest

Društvene mreže neumorno se bave "nestankom" Kejt Midlton, a sada se pojavio još jedan u nizu tvitova koji govore na ovu temu.

Kejt Midlton goruća je tema svetskih medija, jer u javnosti nije viđena od operacije abdomena kojoj se podvrla krajem 2023. godine. 

Sijaset teorija se pojavilo, a svet je žestoko uzdrman nakon što je objavljena fotografija princeze i njene dece, koja se kasnije ispostavila kao lažna.

Društvene mreže gore, a sada je osvanuo tvit, koji čitaoce, ali i čitavo javno mnjenje baca u još veći rebus.

- Trenutno je u toku veoma ozbiljno prikrivanje stanja Kejt Midlton, a ovo su dokazi - navodi korisnik Iksa, pa nastavlja u istom tonu.

"Njena operacija abdomena je bila 'planirana', ali su brojne, unapred dogovorene, obaveze morale biti otkazane kada je odvedena u bolnicu."

"Princ Vilijam je posetio Kejt samo jednom u skoro tri meseca."

"Njeni rodtelji i sestra Pipa je nisu posetili nijednom."

"Osvanuli su se navodi da princ Vilijam ima "kratku" i "nasilnu" narav."

"Kruže priče o lejdi Rouz Hanberi, sa kojom princ Vilijam, navodno, ima aferu."

"Mediji nimalo ažurno ne izveštavaju o Kejtinom stanju."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija