• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.03.2024

12:03

Aron Tejlor Džonson izabran za novog Džejmsa Bonda?!

EPA

Showbiz

Aron Tejlor Džonson izabran za novog Džejmsa Bonda?!

Podeli vest

Poznat po filmovima "Kick-Ass" i "Avengers: Age of Ultron, 33-godišnji glumac je izjavio da su glasine koje ga povezuju sa Džejmsom Bondom "šarmantne i divne".

Prema izveštajima, Aron Tejlor Johnson će biti sledeći Džejms Bond, ali još uvek nije zvanično prihvatio legendarnu ulogu.

- Džejms Bond je Aronov, ukoliko poželi da ga prihvati - rekao je izvor za "The Sun" i dodao:

- Formalna ponuda je na stolu i čekaju da čuju povratnu informaciju.

Foto: EPA

 

Eon Productions, koja producira filmove o Džejmsu Bondu, navodno takođe priprema snimanje novog filma o 007 agentu, pri čemu se trenutno radi na scenariju.

Izvor iz "The Sun"-a je dodao:

- Što se Eona tiče, Aron će potpisati svoj ugovor u narednih nekoliko dana i mogu početi da se pripremaju za veliko objavljivanje. Tejlor Džonson je neverovatno talentovan glumac - kazao je izvor i nastavio:

- Nazvali su ga "savršenom osobom za ulogu Bonda i nastaviće tamo gde je Daniel Krejg stao".

Tejlor Džonson je prošle nedelje pitao časopis "Numero" o glasinama koje ga povezuju sa tom ulogom. Na to je odgovorio:

Foto: EPA

 

- Šarmantno je i divno to što ljudi vide mene u toj ulozi. To shvatam kao veliki kompliment.

Ako prihvati ulogu, Tejlor Džonson bi sledio Šona Konerija, Džordža Lazenbija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, Pirs Brosnana i Krejga preuzimajući tu ulogu.

Idris Elba je dugo bio predviđan da preuzme ulogu, ali je 51-godišnjak u septembru rekao da su ga "odvratni" komentari o njegovoj rasi odvratili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija