• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

10.04.2024

20:34

Silvester Stalone pod istragom!? Glumac divljao na snimanju, vređao kolege i zahtevao: "Dovedite lepe, mlade devojke"

profimedia

Showbiz

Silvester Stalone pod istragom!? Glumac divljao na snimanju, vređao kolege i zahtevao: "Dovedite lepe, mlade devojke"

Podeli vest

Čuveni glumac našao se pod istragom zbog uvredljivog ponašanja i omalovažavanja manje poznatih kolega na setu jedne televizijske serije.

Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavao i vređao sporedne glumce na setu TV serije "Tulsa King".

Foto: EPAIMAGES

 

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvo pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stalone optužen da je neke glumce koji rade kao statisti na setu TV serije nazvao "ružnim", "kantom sa mašću" i "debelim tipom sa štapom", tvrde izvori.

"Dovedite lepe mlade devojke da budu oko mene", navodno je Stalone rekao direktoru ovog ostvarenja, prema tvrdnjama. Oba izvora produkcije rekla su CNN-u da nije podneta nikakva formalna pritužba protiv Stalonea ili direktora. Krejg Zisk, direktor i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da "takve uvrede nisu izrečene".

Foto: profimedia

 

Objave na društvenim mrežama sa detaljima o navodima izgleda da su nastale u Fejsbuk grupama o iskustvima glumaca na snimanju "The Tulsa King", ali su postale javne kada je televizijska spisateljica Džuli Benson podelila navodne snimke ekrana na društvenoj mreži X.

Iako ne radi na Tulsi King, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u emisiji.

 

 

Benson je takođe izjavio da je agent za statistiku prestao da radi na emisiji, podelivši snimak ekrana e-pošte za koju se čini da je napisala agentkinja Rouz Lok.

- Dao sam ostavku zbog očigledno toksičnog okruženja u koje mi nije bilo prijatno da stavim sebe ili pozadinske umetnike - navodno je napisala Lok.

Foto: profimedia

 

Stvar se sada istražuje kroz intervjue sa glumcima i ekipom dok se produkcija nastavlja, prema oba izvora upoznata sa trenutnom situacijom. Nedavno je počelo snimanje druge sezone "The Tulsa King", a istraga ni na koji način ne menja planove snimanja, rekao je izvor.

Produkcijski izvor rekao je za CNN da se Paramount ponosi time što je "pošteno i poštovano radno mesto". Drugi izvor, takođe upoznat sa istragom, rekao je da se stvar shvata ozbiljno kako bi se osiguralo da se svi osećaju bezbedno na poslu i srećni na snimanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija