• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

09:12

Otac ga tukao, a zbog govorne mane su ga maltretirali u školi! Teško detinjstvo Silvestera Stalonea -  od trnja do zvezda

EPAIMAGES

Dom i porodica

Otac ga tukao, a zbog govorne mane su ga maltretirali u školi! Teško detinjstvo Silvestera Stalonea - od trnja do zvezda

Podeli vest

Glumac Silvester Stalone važi za jednog od najboljih u Holivudu, a mnogi ne znaju da je imao težak put do zvezda.

Glumac je tokom rođenja doživeo komplikaciju koja mu je ostavila blagu opuštenost na licu i manju govornu manu, što je dovelo do maltretiranja u školi.

Nasilan otac

Povrh toga, Stalonea i njegovog brata je pretukao nasilni otac, tako da su obojica imala teško detinjstvo u kojem su se često selili u različite gradove. Stalone je čak proveo deo svog detinjstva u hraniteljsskoj porodici i internatu.

Kao mlad učenik, Stalone je ispoljavao neke od svojih frustracija u školi i čak su nastavnici govorili da će on "najverovatnije završiti na električnoj stolici".

 Kao mlada odrasla osoba, Stalone se preselio u Njujork kako bi pokušao da uspe u industriji zabave, ali nije bio toliko uspešan.

 

 

Čistio balegu

Provodio je vreme spavajući na autobuskoj stanici i zarađujući samo jedan dolar i 12 centi na sat čisteći lavlju balegu u zoološkom vrtu Central Park.

Zatim je usledila uloga u strašnoj predstavi, pre nego što je došao na audiciju za film Vudija Alena pod nazivom 'Banane'.

Iako je u početku bio zanemaren jer se nije smatrao dovoljno zastrašujućim, Stalone nije odustajao.

 - Stalone i njegov prijatelj Džoni, još jedan ambiciozni glumac, utrljali su čađ na svoja lica, provukli kroz kosu vazelinom i vratili se, plašeći Alena da im da uloge -  napisao je Nik de Semlien u novoj knjizi "Poslednji akcioni heroji: trijumfi, Promašaji i svađe holivudskih Kings of Carnage.

Usledilo je još nekoliko manjih uloga, pre nego što je Stalone uspeo sa svojom glavnom ulogom u filmu 'Roki' 1976, koji je sam napisao.

Ostalo je, kako kažu, istorija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija