• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2024

10:47

(FOTO) "Lice mu je kao od plastike": Isplivala fotografija Metjua Mekonahija kada je imao 18 godina

Reuters

Showbiz

(FOTO) "Lice mu je kao od plastike": Isplivala fotografija Metjua Mekonahija kada je imao 18 godina

Podeli vest

Javnost se uvek šokira kada u medijima ili na društvenim mrežama isplivaju fotografije njihovih idola iz mladosti, nekad pozitivno, nekad negativno.

Metju Mekonahi jedan je od najplaćenijih glumaca u Holivudu, a slavu je stekao ulogama u filmovima "Neplanirano venčanje", "Poslovni klub Dalas", "Vuk sa Vol Strita" i "Međuzvezdani".

Svi znate kako on danas izgleda, ali ne i kako je izgledao kada je imao 18 godina.

Javnost se uvek šokira kada u medijima ili na društvenim mrežama isplivaju fotografije njihovih idola iz mladosti, nekad pozitivno, nekad negativno.

Foto: Profimedia

Metju Mekonahi

Ovog puta društvene mreže su se usijale zbog fotografije holivudskog zavodnika iz davne 1988. godine kada je završavao srednju školu.

Sudeći po slici koja je ugledala svetlost dana, slobodno se može reći da je taj epitet zasigurno nosio i tokom srednjoškolskih dana.

Kao i svi maturanti i Metju se fotografisao za godišnjak, a malo je reći da je u to doba života izgledao kao Ken.

Foto: profimedia

Metju Mekonahi

Komentari ispod fotografije su pozitivni i mnogi su pohvalili njegov izgled naročito ženski pol: "Lice kao da mu je plastično, izgleda kao lutka, prelep je", "Nije normalno koliko je savršen", "Osmeh mu je i danas isti kao i na toj slici", samo su neki od komentara ispod Metjuove fotografije.

Kako je Metju izgledao sa 18 godina pogledajte na fotografiji na kraju teksta i sami procenite da li vam se dopada:

Foto: Printscreen/Twitter

Metju Mekonahi sa 18 godina

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Selin Dion popila fatalnu dozu valijuma
Showbiz

Selin Dion popila fatalnu dozu valijuma

U decembru 2022, pevačica je javno saopštila da boluje od sindroma ukočene osobe i dodala da bolest utiče na njene svakodnevne aktivnosti jer joj ograničava kretanje

13.06.2024

08:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija