• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

15.06.2024

15:33

Rijana snima film o svom životu?! Već izabrala glumicu koja će je igrati (FOTO)

Profimedia

Showbiz

Rijana snima film o svom životu?! Već izabrala glumicu koja će je igrati (FOTO)

Podeli vest

Pevačica je vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Rijana je ponovo u centru pažnje zbog nove frizure i kozmetičke linije, a sada su internetom počele da kruže glasine da slavna muzička i modna ikona priželjkuje biografski film o svom životu.

Naime, prema informacijama sa društvenih mreža, Rijana je izrazila želju da je glumi Tejlor Rasel koja je stekla popularnost filmom "Waves" iz 2019. godine. Tejlor je takođe u poslednje vreme bila u epicentru pažnje zbog raskida sa Harijem Stajlsom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Rijana je poznata po svojoj višestrukoj umetničkoj karijeri koja obuhvata muziku, modu i lepotu. Svojim talentom i vizionarskim pristupom postala je jedna od najuticajnijih ličnosti u svetskoj industriji zabave.

Rasel je, s druge strane, postala prepoznatljiva po svojoj talentovanoj glumi i zapaženim ulogama u filmovima i televizijskim serijama. Njena uloga u filmu "Waves", gde je igrala kompleksan lik Emili Vilijams, dobila je pohvale kritike. Takođe je pokazala njenu sposobnost da prenese duboke emocije i teške karaktere. Igrala je i u filmu "Bones and All" sa Timotijem Šalameom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Ideja da Tejlor igra Rijanu u biografskom filmu privlači pažnju javnosti zbog njihove sličnosti u izgledu. Međutim, može se primetiti da je glumica očigledno osvojila Rijanine simpatije. Navodi se da je ona vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Foto: Reuters

Rijana

Fanovi su već izrazili oduševljenje idejom o filmu koji bi istražio život i karijeru ove ikone. S obzirom na Rijaninu izuzetnu popularnost i globalni uticaj, kao i rastuću karijeru i talenat mlade glumice, moguće je da bi njihov susret u filmskom svetu mogao doneti intrigantan i dubok uvid u život jedne od najznačajnijih ličnosti današnjice. Publika sa nestrpljenjem iščekuje dalje informacije o potencijalnom projektu koji bi mogao da osvetli različite aspekte Rijaninog života i njene izuzetne umetničke putanje, prenosi journal.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija