• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

05.07.2024

12:27

(FOTO) Ceo svet se krsti zbog Bijonse! Pop zvezda dobila novu voštanu figuru, fanovi osuli paljbu

EPA

Showbiz

(FOTO) Ceo svet se krsti zbog Bijonse! Pop zvezda dobila novu voštanu figuru, fanovi osuli paljbu

Podeli vest

Bijonse (42) je dobila svoju dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura Grévin u Parizu.

Voštana figura svetske zvezde u prirodnoj veličini otkrivena je je juče. Njena francuska "dvojnica" sedi u dugoj, raskošnoj haljini s dubokim dekolteom.

Ovaj je potez naišao na opšte oduševljenje obožavatelja popularne pevačice Bijonse. Voštana figura ima jednu ruku podignutu iza glave, a kosu su uvili u blage talase. Figura je napravljena u sedećem položaju, a obučena je u srebrni, šljokičasti kostim s dubokim dekolteom. Kostim se sastoji i od raskošnog svetlucavog plašta. U fokusu su i duge noge, koje pevačica inače rado pokazuje.

Međutim, nova voštana figura Bijonse Nouls naišla je na osudu javnosti iz celog sveta.

Foto: EPAIMAGES

 

"Kao da su provukli Bijonsino lice u fejsapu i onda ga napravili od voska", "Da li onaj koji je pravio figuru zna kako izgleda poznata pevačica", "Ovo je da se čovek samo krsti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama i portalima širom sveta.

Foto: profimedia

 

Bijonse je pre nekoliko godina dobila voštanu figuru i u muzeju Madam Tiso, ali je tada naišla na brojne pritužbe. Naime, figura je bila svetle puti, a iz muzeja su objasniti kako je za to bila kriva kombinacija rasvete u muzeju sa svetlom fotografskog blica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija