• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

09.07.2024

14:53

Kultni film sa Meril Strip dobija svoj nastavak: Svet jedva čeka da vidi slavnu glumicu u ovoj ulozi

printscreen

Showbiz

Kultni film sa Meril Strip dobija svoj nastavak: Svet jedva čeka da vidi slavnu glumicu u ovoj ulozi

Podeli vest

Kao bomba svetom je odjeknula vest da se posle 18 godina od premiejre priprema snimanje nastavka filma "Đavo nosi pradu".

Iako još uvek nema zvanične potvrde od reditelja Dejvida Frankela niti od glumica Meril Strip i Emili Blant, malo je reći da su fanovi uzbuđeni zbog mogućnosti da će ponovo gledati svoje omiljene junakinje na velikom platnu.

Film "Đavo nosi Pradu" preživeo je surovi zub vremena, pa je zahvaljujući prvenstveno Netfliksu, gde mladi mogu da ga gledaju, ali i Tik-Toku, gde se legendarne scene iz filma godinama vrte i imitiraju, omiljen i kod generacije Zed.

Baš zato je vest da se Meril Strip i Emili Blant vraćaju kako bi snimile nastavak kultnog klasika izazvala opštu histeriju na društvenim mrežama.

Foto: profimedia

Meril Strip

Prema pisanju američkog magazina Varajeti scenaristkinja originalnog filma, Aline Brosh McKenna, trebalo bi da radi i na nastavku. U drugom delu filma Emili će imati svoju priliku da se osveti Mirandi. Naime, slavna urednica nalazi se u nezavidnoj situaciji dok joj karijera propada budući da se štampana izdanja magazina u naletu digitalnih publikacija ne prodaju i nisu relevantna.

Emili je direktorka velike kompanije i Mirandi je potreban veliki zajam koji ona mora da joj odobri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ponovo u Beogradu: Deep Purple 13. jula svira na Tašu
Kultura

Ponovo u Beogradu: Deep Purple 13. jula svira na Tašu

Deep Purple ponovo dolazi pred beogradsku publiku u subotu 13. jula, a osim toga što se smatraju jednim od najdugovečnijih (osnovani su 1968. godine), ali ubrajaju i u najuticajnije bendove ikad – zauzimaju 5. mesto na ovoj listi, donosimo vam i nekoliko manje poznatih činjenica za koje možda niste znali.

09.07.2024

12:12

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52