• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

20.07.2024

12:47

Bizarna smrt poznatog pevača! Umro od strujnog udara nakon što ga je zagrlio obožavatelj u mokroj majici

Instagram

Showbiz

Bizarna smrt poznatog pevača! Umro od strujnog udara nakon što ga je zagrlio obožavatelj u mokroj majici

Podeli vest

Pevač Ajres Sasaki (36) preminuo je tokom koncerta u brazilskom gradu Salinopolisu, prenosi People.

Njemu je tokom nastupa prišao obožvatelj koji ga je zagrlio, a kombinacija njegove mokre odeće i kabla dovela je do strujnog udara koji je bio smrtonosan.

Policija još uvek istražuje ovu tragediju, a detalji o tome zašto je obožavalac bio u mokroj odeći zasad nisu poznati.

Hotel u kom je koncert održan izrazio je podršku Ajresovoj porodici i najavio saradnju s nadležnim službama kako bi se razjasnilo šta se tačno dogodilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasaki (@sasaki.cantor)

 

Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - navodi se u saopštenju, nakon čega se za medije oglasila i porodica pokojnog pevača:

Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili šta se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u saopštenju koje ćemo poslati novinarima.

Ajres je bio pevač i arhitekta. Iza njega je ostala supruga Mariana sa kojom je bio u braku tek 11 meseci. Ona se putem instagrama svima zahvalila na podršci u ovim teškim trenucima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasaki (@sasaki.cantor)

 

"Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo. Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam", poručila je ona putem Instagrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija