• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

14.09.2024

13:54

(VIDEO) Poznati pevač udario gitaristu tokom nastupa! Izbio haos na sceni, koncert hitno prekinut!

Foto Printscreen/Youtube

Showbiz

(VIDEO) Poznati pevač udario gitaristu tokom nastupa! Izbio haos na sceni, koncert hitno prekinut!

Podeli vest

Frontmen grupe "Jane's Addiction", Peri Farel, udario je gitaristu Dejva Navara tokom nastupa, nakon čega ga je nekoliko članova ekipe vuklo sa bine.

Sve se dogodilo u petak uveče, u Bostonu, a nastup je odmah prekinut. Svetski mediji danas bruje o ovom skandalu.

Farel je izvodio numeru "Ocean Size" kada je počeo da ispušta čudne zvuke i psuju, a onda je vrisnuo u mikrofon, nakon čega se sukobio sa gitaristom.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Počelo tako što ga je gurnuo ramenom, a onda je  sve uzelo maha, pa su se svetla na bini odmah ugasila, međutim, začulo se još nekoliko udaraca.

Preostali članovi benda istupili su na prednji binu kako bi se izvinili i oprostili od publike, kada su poslali poruku mira.

Kako je ceo incident izgledao pogledajte u videu na kraju teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Pojedinačne karte za Benfiku u slobodnoj prodaji!
Fudbal

Pojedinačne karte za Benfiku u slobodnoj prodaji!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da su puštene u prodaju pojedinačne ulaznice za meč protiv Benfike, u prvom kolu Lige šampiona. Utakmica se igra u četvrtak, 19. septembra (18.45, Arena premijum 1).

14.09.2024

15:50

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45