• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

13.09.2024

09:14

Preminuo sin slavnog glumca i zvezda filma "Karate Kid"! Oglasila se porodica: "Zadobio je povredu od koje se nikada nije oporavio"

Printscreen/Youtube

Showbiz

Preminuo sin slavnog glumca i zvezda filma "Karate Kid"! Oglasila se porodica: "Zadobio je povredu od koje se nikada nije oporavio"

Podeli vest

Glumac Čad Mekvin, sin holivudske ikone Stiva Mekvina, preminuo je u 63. godini.

Artur H. Barens, Mekvinov advokat, potvrdio je ovu vest za Fox News Digital u izjavi u četvrtak.

"Sa teškim srcem objavljujemo smrt Čada Mekvina, sina slavnog glumca Stiva Mekvina. U 2020. godini, Čad je zadobio povredu od koje se nikada nije potpuno oporavio", napisao je Barens.

Rođen 28. decembra 1960. godine, Mekvin je možda najpoznatiji po ulozi Dača, jednog od nasilnika u originalnom filmu "Karate Kid" i njegovom nastavku "Karate Kid II".

Foto: Printscreen/Youtube

 

Takođe je glumio u filmovima kao što su "Njujorški policajac" i "Crvena linija," a prema Variety-ju, postojali su planovi da reprizira svoju ulogu iz "Karate Kida" u Netfliksovom spin-ofu "Cobra Kai," ali ti planovi nikada nisu ostvareni.

Van glume, Mekvin se fokusirao na auto-trke, poput svog slavnog oca.

"Njegova strast prema trkama ne samo da je isticala njegov izuzetan talenat, već je služila i kao način da oda počast očevom nasleđu, kao svedočanstvo vrednosti koje su mu usađene. Svoju strast, znanje i posvećenost porodičnom nasleđu preneo je na svoju decu, Čejsa i Medison, koji će nastaviti da pišu priču o Mekvinovima", naveo je Barens u izjavi.

 

 

Variety je izvestio da je Čad učestvovao na događajima kao što su 24 sata Le Mana i 12 sati Sebringa. Takođe je osnovao McQueen Racing 2010. godine. Prema veb-sajtu kompanije, Mekvinova deca, Čejs i Medison, preuzeli su vođstvo.

"Zajedno, Čejs i Medison čine dinamičan tim, čuvajući očevo nasleđe, dok unose svoju strast prema radosti trkanja. Njihova posvećenost izvrsnosti i neumorno nastojanje da pomeraju granice performansi i dizajna postavili su McQueen Racing na čelo industrije", stoji na veb-sajtu McQueen Racinga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Janko je mali genijalac! Niže zlato iz fizike i hemije
Društvo

Janko je mali genijalac! Niže zlato iz fizike i hemije

Iako je Matematičku gimnaziju Janko Popović upisao zbog matematike, sada su mu priotitet fizika i hemija. Da odluči šta će da studira ima još godinu dana. I još toliko vremena za međunarodne srednjoškolske olimpijade. Najdraža priznanja su mu dve medalje sa hemijske i jedna sa naučne olimpijade.

13.09.2024

10:31

TV

Hronika

Roditelji od suda traže maksimalnu kaznu: Kolima udarila Luku (15), umro je posle 9 dana
Hronika

Roditelji od suda traže maksimalnu kaznu: Kolima udarila Luku (15), umro je posle 9 dana

"Tražim maksimalnu kaznu od 8 godina za smrt mog deteta, iako je i to blaga sankcija. Njemu je smrtne povrede nanela medicinska sestra, koja mu nije pomogla, pa je preminuo posle 9 dana provedenih u komi" Tog 30. aprila 2022. godine, kad ga je okrivljena udarila kolima dok je vozio motocikl, ubijena je i naša porodica, jer nam se zatrlo seme – rekao je na završnom ročištu 11. septembra u Osnovnom sudu u Somboru Dragan Jovović iz Ratkova kod Odžaka, otac stradalog dečaka Luke Jovovića (15).

13.09.2024

09:26

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje
Košarka

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) još ne može da poveruje da je Svetislav Pešić (75) napustio funkciju selektora Srbije, ali smatra da možda čak postoji šansa da dođe do preokreta! Harizmatični Čačanin, koji je ovog leta sa "orlovima" osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, poručio je u intervjuu za "Mocart sport" da se, poput svih reprezentativaca, nada ostanku legendarnog stratega.

13.09.2024

09:54

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49