• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K./Tanjug

12.09.2024

11:30

Tejlor Svift postala najviše nagrađivana umetnica u istoriji MTV VMA muzičkih nagrada

Tanjug/AP

Showbiz

Tejlor Svift postala najviše nagrađivana umetnica u istoriji MTV VMA muzičkih nagrada

Podeli vest

Pevačica Tejlor Svift postala je umetnica koja je osvojila najviše nagrada u istoriji manifestacije MTV VMA, na kojoj se već 40 godina biraju najbolji spotovi i pesme.

Tejlor Svift je na ceremoniji na Long Ajlendu u sredu uveče osvojila 30. nagradu, nadmašivši pevačicu Bijonse, koja je isto priznanje osvojila 26 puta, navodi Ansa.

Ona je na manifestaciji MTV VMA nominovana u ukupno 12 kategorija, od kojih je pobedila u sedam, uključujući najbolji spot godine i najbolji umetnik godine.

Nagradom za umetnika godine, Svift je ponovo napravila istoriju kao prvi izvođač koji ju je osvojio dva puta.

Foto: Tanjug/AP

 

Ona je takođe umetnica koji je osvojio pet puta pobedila u kategoriji za najbolji spot, crno-belim videom za pesmu ''Fortnight'', u saradnji sa Post Maloneom.

Voditeljka jučerašnje manifestacije bila je reperka Megan Di Stelion, a nastupali su, između ostalih, Eminem, Kejti Peri i Šon Mendez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45