• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.09.2024

12:03

Pevačice simulirale lezbijski seks na sceni! Zgrozile milione gledalaca, o njihovom činu bruji ceo svet: "Očajno, karijera joj je gotova" (VIDEO)

Tanjug/profimedia

Showbiz

Pevačice simulirale lezbijski seks na sceni! Zgrozile milione gledalaca, o njihovom činu bruji ceo svet: "Očajno, karijera joj je gotova" (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Kejti Peri (39) svojim izjavama i ponašanjem i dalje upeva da skandalizuje javnost, pa je to uspela i svojim nastupom na dodeli MTV muzičkih nagrada.

Ova hitmejkerka je nagrađena počasnom nagradom "Video Vanguard", pa je na sceni izvela neke od svojih najvećih hitova, a debitovala je i sa svojim novim singlom, duetom sa reperkom Dojči "I'm His, He's Mine", koji će biti objavljen u petak. Međutim, njen nastup povodom ove pesme izazvao je bes mnogih gledalaca.

Obožavaoci su objavili brojne negativne komentare na snimak nastupa objavljenog na MTV-jevom Instagram nalogu na kojem su Kejti i reperka simulirale seksualni čin dve žene.

Foto: Tanjug/AP

 

Njih dve su bile okupane mešavinom ružičaste, ljubičaste i plave svetlosti - koje se obično naziva "biseksualno osvetljenje" - dok je Kejti pevala "Ja sam njegova kraljica, ja sam njegova nakaza / Ja sam uvek žena koju on želi i treba".

 

 

Fokus kamere je sve vreme bio na intimnim delovima tela pevačica koje su se prevrtale tako da su obe sedele na sceni raširenih nogu, a zatim su krenule napred sa preklopljenim nogama kao da simuliraju makaze.

Kejti i Dojči su se skroz opustile i bile u ekstazi tokom simuliranja lezbejskog seksualnog čina, pa su se tapšale po međunožju dok su obe pevale stih "on je moj". Nakon toga, reperka joj je izvila leđa i zabacila joj glavu unazad, a onda simulirala poljubac sa Kejti.

 

 

Tada se fokus kamere prebacio na Kejtinog verenika Orlanda Bluma u ​​publici kako bi uhvatio njegov stidljivi osmeh tokom poljupca dve pevačice, prenosi Kurir.

Ovaj nastup izazvao je lavinu negativnih kometara gledalaca: "Mrzim u šta se ovaj svet pretvorio", "Očajna. Karijera joj je gotova", "Ovo je iskreno tako razočaravajuće", "Šta ja ovo gledam".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45