• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

02.10.2024

15:11

Britni Spirs spalila kosu, obrve i trepavice! Pevačica doživela nezgodu, lice joj je bilo u plamenu (FOTO)

EPA/ Printscreen

Showbiz

Britni Spirs spalila kosu, obrve i trepavice! Pevačica doživela nezgodu, lice joj je bilo u plamenu (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Britni Spirs (42) je na svom Instagram profilu pomalo konfuzno opisala nesreću koju je doživela sa kaminom.

Pop princeza ispričala je da se "zaista opasan" incident dogodio pre šest meseci.

- Bila sam u svojoj sobi, zapalila sam vatru i odjednom mi je eksplodirala u lice - počela je priču pevačica.

- Pošto se ovo dešavalo ranije, tada bih zatražila od obezbeđenja da uđe i zapali vatru. Ali ovoga puta, samo sam bacila celu stvar unutra i bukvalno mi je oduvalo u lice.

Foto: profimedia

 

Spirs kaže da je plamen bio toliki da se "osoba sa kojom je bila u tom trenutku - probudila".

- Vatra mi je spalila trepavice i obrve, a  vidite ovu "bebi kosu"? Ove "bebi šiške"? Prošlo je šest meseci, vatra mi je i kosu zahvatila - priča Britni.

Foto: printscreen/instagram/britneyspears

 

Pevačica se zabrinula da ima opekotine drugog ili trećeg stepena i mislila je da će morati u hitnu pomoć jer je njeno lice bilo u plamenu.

- Bolelo me je na dodir kad držim telefon. Bolelo me je kad bih stavila led na lice. Bolelo je bilo šta što ga dodirnulo. To se dešavalo otprilike šest ili sedam sati. … Bol nikako nije prestajao. Bilo je tako, tako, tako loše - prenela je Spirsova.

Foto: printscreen/instagram/britneyspears

 

Konačno, popila je tri leka protiv bolova kako bi mogla da zaspi.

- Sada je sve dobro - zaključila je.

Ovo nije prvi put da se pop princezi dešavaju nesreće sa vatrom. Naime, prošle godine je slučajno zapalila svećama svoju kućnu teretanu, a potom pokazala spaljene ostatke na Instagramu.

- Prošla sam pored vrata teretane i plamena, bum!- napisala je Spirsova u decembru 2023.

- Božjom milošću alarm se oglasio nakon toga i niko nije povređen. Nažalost, sada su mi ostala samo dve sprave  i jednostrano ogledalo za teretanu! Ali moglo je da bude mnogo gore pa sam zahvalna. Ali, ionako volim više da vežbam napolju - rekla je pop zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta
Društvo

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je danas u Novom Sadu sa direktorom kompanije "Šandong" za Evropu Vei Jimingom potpisao ugovor za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta u tom gradu, istakao je da će to biti treći novi most u Novom Sadu, budući da se dva već grade - jedan kod Petrovaradina na Fruškogorskom koridoru, kao i most u nastavku Bulevara Evrope.

02.10.2024

16:30

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija