• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

14.12.2019

08:36

(FOTO) OVO JE NAJPOPULARNIJI TVIT 2019! Jaje pobedilo Trampa i Obamu!

Zanimljivosti

(FOTO) OVO JE NAJPOPULARNIJI TVIT 2019! Jaje pobedilo Trampa i Obamu!

Podeli vest

Priča o jajetu koje je od stok fotografije postalo Instagram hit jedna je od onih koje su obeležile 2019. godinu, budući da je ono oborilo sve rekorde i pobedio sve influensere

Jaje je, na kraju, oborilo i sve Twitter rekorde, navodi se u godišnjem izveštaju u kome se navodi da je "World Record Egg" jedan od najviše deljenih postova na toj platformi.

Na listi su još, po običaju, našle slatke životinje, među kojim dominiraju patke i mačke, zatim viralni mimovi, ali scene iz poslednje sezone serije "Igra prestola".

GAZDA PRODAO BIKA ŽUJICU, PA NIJE MOGAO DA PREŽALI! Morao da vrati kući ŠAMPIONA BOSANSKIH KORIDA! (VIDEO)

Serija "Čudnije stvari" (Stranger Things) našla se na drugom mestu kada su TV sadržaji u pitanju, a za njom slede "Simpsonovi" i "Kuća od papira" (La Casa de Papel). "Osvetnici: Kraj igre" (The Avengers: Endgame) vodi kada su filmske teme u pitanju, a prate ga "Priča o igračkama 4" (Toy Story 4), "Spajdermen: Daleko od kuće" (Joker i Spider-Man: Far From Home), dok su najpopularniji muzičari K-Pop bend BTS, Arijana Grande, Drejk, Rijana i Kardi B.

Jaje je odnelo pobedu i nad najpopularnijm političarima u okviru platforme, pa se našlo ispred Donalda Trampa, Baraka Obame, indijske premijerke Narendre Modi i mlade nade američke politike Aleksandre Okasio-Kortez.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija