• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.12.2019

16:55

(FOTO) TO JE AVANTURA! Nakon raskida nastavila je da živi u kombiju sa psom: Sada su Instagram zvezde!

Zanimljivosti

(FOTO) TO JE AVANTURA! Nakon raskida nastavila je da živi u kombiju sa psom: Sada su Instagram zvezde!

Podeli vest

Sidni Ferbrač, 24-godišnja devojka postala je prava inspiracija ljudima širom sveta koji su napravili radikalne promene nakon što se ona odlučila na vrlo neobičan poduhvat koji je osvojio ljubitelje avanturističkog duha

Ferbrače je prekinula turbulentnu ljubavnu vezu i krenula na putovanje Amerikom u kamperu, sama sa svojim psom Ellom. Posao nije napustila, već radi preko interneta s mesta gde parkira svoj kamper. Vozilo je preuredila sama i prilagodila ga nomadskom načinu života. Radila je tri posla i još nekoliko dodatnih kako bi zaradila za kombi. Potom je kupila fotoaparat i stativ, a danas s fanovima širom sveta deli prizore iz svog novog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on Aug 24, 2014 at 3:56pm PDT

- Parkiram samo tamo gde znam da je sigurno. Čitam recenzije pazeći da je sigurno kuda idem te noći. S obzirom da preduzimam te mere opreza nikad nisam sebe dovela u opasnu situaciju - rekla je Sidni.

NE MOGU, SINE, JA OVO DA IZDRŽIM! Tanja Bošković se gušila u suzama za malom Monikom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on Oct 2, 2018 at 7:44am PDT


Nakon prekida veze, želela je da dokaže svetu da je sasvim sposobna za jedan ovakav poduhvat. Na putu je prati pas Ela, pokrenula je i svoj blog, a njihov zajednički Instagram profil iz dana u dan ima sve više pratilaca. Zajedno su obišle više od 20 država.

TOM HENKS postao počasni državljanin Grčke

Prva avantura desila se po odlasku u Južnoafričku Republiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on Oct 24, 2018 at 7:58am PDT



- Želela sam da se zabavljam i za to sam sebi dovoljna. Usput sam obavila istraživanje o sigurnosti žena širom Južnoafričke Republike. Kada sam svoje namere rekla roditeljima, ostali su skamenjeni od šoka. Ljudi u mom okruženju bili su vrlo zabrinuti. Ipak, znala sam da će sve biti u redu. Kada sam se vratila sa svog prvog putovanja, bilo mi je jasno da sam rođena za ovakve avanture. To mi je potpuno promenilo život - objašnjava Sidni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on Nov 11, 2019 at 8:19am PST

Na svoje prvo putovanje krenula je sa tadašnjim dečkom, piše klix.ba. Avantura je trajala skoro godinu dana. Kamper su kupili za 18.000 dolara, a onda su u njega uložili još 10.000. Međutim, ubrzo su se rastali zbog različitih ambicija.

UŠTEDELA JE 10.000 DOLARA ZA GODINU DANA, a tvrdi da i vi to možete uz pomoć ovih TRIKOVA!

- Ovako planiram da živim naredne tri do pet godina. Prošlo je godinu dana od početka, a u sledeće dve napokon ću znati hoće li avantura na točkovima biti moj život - rekla je Sidni i dodala da se nije pokajala zbog svoje odluke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on Feb 25, 2019 at 7:53am PST

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija