• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

09.02.2020

22:56

ŽENA VODITELJA koji je nakon 27 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ se oglasila! ŠTA MISLITE KAKO JE REAGOVALA? (VIDEO)

Zanimljivosti

ŽENA VODITELJA koji je nakon 27 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ se oglasila! ŠTA MISLITE KAKO JE REAGOVALA? (VIDEO)

Podeli vest

Stefani Lou, supruga poznatog britanskog voditelja Filipa Skofilda, koji je pre nekoliko dana nakon 27 godina braka i dvoje dece priznao da je homoseksualac, javno se oglasila

U intervjuu za The Sun on Sunday rekla je: "Morali smo se da se suočimosa emotivno najbolnijim razdobljem u 27 godina našeg braka".

Skofild je ranije u televizijskom intervjuu priznao da je znao da je gej u trenu kad se ženio, a The Mirror piše da Stefani ne planira da se razvede od njega.

- Mislio sam šta god da je 'to' što je tu, moraće da ostane pozadi jer sam srećan - pojasnio je Skofild na koji način se nosio sa spoznajom o svojoj seksualnoj orijentaciji.

OŽENJENI VODITELJ U EMISIJI PRIZNAO DA JE GEJ! Nastao MUK u programu - Filipove reči POGODILE SU MNOGE, a njegova ŽENA i DECA...

 

Dodao je da je bio naivan jer je verovao da može da suzbije svoju seksualnost tokom braka, ali mislio je da će moći jer je brak bio srećan.

- Ako pitate nekoga ko je gej da li to zna, odgovor je da zna, nema tu zbunjenosti - rekao je.

Otkrio je i da su ga ćerke Moli i Rubi podržale.

- Tako se ponosim njima - rekao je.

Dodao je da su osetile nešto i pre nego što su im Stefani i on rekli pa istakao da se u to vreme osećao jako loše.

Foto: Printscreen You Tube

Pre nekoliko dana na Instagramu je objavio da je homoseksualac.

- Sa snagom i podrškom moje žene i mojih ćerki prihvatio sam činjenicu da sam homoseksualac. To je uzrokovalo brojne teške razgovore u našem domu. Oženjen sam sa Stef skoro 27 godina i imamo dve prelepe, odrasle ćerke, Moli i Rubi. Moja porodicame je držala, pokušali su da me razvesele, obaspuljubavlju i nežnostima, iako su i same svime bile zbunjene. No i dalje ne mogu da zaspim i prošao sam neke mračne trenutke. Konflikt onog što jesam duboko u sebi i spoljnjeg sveza se smanjio. Da, osećam bol i zbunjenost, no razlog za to je samo bol koju nanosim svojoj porodici - napisao je.

- Stef je bila neverovatna, jako je volim. Ona je najljubaznija duša koju sam upoznao. Moje devojčice zadivile su me svojom ljubavlju, zagrljajima i ohrabrujućim rečima utehe. I moja i Stefina porodica zaprepastile su me svojom ljubavlju, prihvatanjem istog trena i podrškom. Naravno da su zabrinuti za Stef, ali znam da će nas oboje podići. Moji prijatelji su najbolji, posebno Holi, koja je bila tako ljubazna i mudra - i koja me zagrlila dok sam joj jecao na ramenu. Nisam se mogao nadati divnijem timu od onog s kojim radim na ITV-u - poručio je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija