• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

22.02.2020

12:47

SNIMAK SA GROBLJA ŠOKIRAO SVET! Devojčica razgovarala sa duhom, MAHALA MU I POLJUBILA GA! (VIDEO)

Zanimljivosti

SNIMAK SA GROBLJA ŠOKIRAO SVET! Devojčica razgovarala sa duhom, MAHALA MU I POLJUBILA GA! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak je videlo nekoliko miliona ljudi, mnogi korisnici komentarisali su kako devojčica zaista razgovara sa svojom tetkom, koja je preminula

Niko ne zna šta se događa nakon što umremo i niko ne može 100 posto da garantuje da duhovi postoje ili ne. Neki ljudi veruju da naši duhovi mogu da ostanu na ovoj planeti nakon što preminemo, ali postoje i oni koji veruju da samo najmlađi mogu da osete prisustvo duha. Video ove majke definitivno potvrđuje tu teoriju - prenosi "On the air with Ryan".

Kejona Voker je sa ćerkom Lajonom posetila grob svoje sestre. Dok su bile na groblju, majka je snimila ćerku kako razgovara sa nekim, iako sem njih dve niko nije bio prisutan. Ova mala devojčica gleda u prazan prostor iznad groba i izgleda kao da ostvaruje direktan kontakt očima sa nekom osobom. Ona maše i pozdravlja se.

UDALA SE ZA 300 GODINA STAROG DUHA! Sada se RAZVELA OD UKLETOG GUSARA i prodaje njegov portret! (VIDEO)

Majka je tada pitala Lajonu kome maše, ali joj ona nije odgovorila. Lajona se tada naginje i ljubi vazduh, kao da je odrasla osoba preko puta nje i uzvraća joj. Devojčica nejasno izgovara nešto i vraća se kod majke.

Kejona je postavila video svoje ćerke na Fejsbuku sa natpisom: "Išla sam da posetim sestrin grob. I ovo se dogodilo. Lajona je pričala sa "Velikom mamom" i nagnula se da je poljubi. Ne mogu da verujem. Počivaj u miru".

Snimak je videlo nekoliko miliona ljudi, mnogi korisnici komentarisali su kako devojčica zaista razgovara sa svojom tetkom, koja je preminula.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 4 godine

Duhovi su demoni. A i andjeli su duhovna bica. Covek to nije. On se vraca u prah, u stanju je smrtnog sna ali Bog ga pamti i vaskrsnuce ga. Hriscani ne mogu verovati i u zagrobni zivot i u vaskrsenje u isto vreme. Te dve stvari se suprote. Mnogi veruju u zagroban zivot zato sto ne razmisljaju dovoljno duboko jer ne citaju Sveto Pismo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija