• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Radulović

16.03.2020

11:06

ŠTA SE OVDE ZAPRAVO DEŠAVA? Čovek sa GAZIRANIM SOKOM I MENTOL BOMBONAMA uhvatio preko 30 riba - KAKO OVO USPEVA? (HIT SNIMAK)

Zanimljivosti

ŠTA SE OVDE ZAPRAVO DEŠAVA? Čovek sa GAZIRANIM SOKOM I MENTOL BOMBONAMA uhvatio preko 30 riba - KAKO OVO USPEVA? (HIT SNIMAK)

Podeli vest

Imate li vi objašnjenje?

Na društvenoj mreži Fejsbuk naišli smo na snimak koji je sve naveo na razmišljanje. Naime, naslov klipa bio je ''Kako pecati ribe u 2020. godini''. 

PET MINUTA SLAVE ODENALA JE ONA! Sjajan talenat ove nedelje pripao je najmlađima! (Video)

Foto: printscreen facebook

Na samom početku snimka vidimo rupu u blatu, gazirane sokove i mentol bombone. Iako prvo pada na um da će čovek staviti mentol u flašu sa sokom i pritom izazvati eksploziju, to se nije dogodilo.

IZBEGAVATE IZLAZAK IZ KUĆE? Posetite OVIH 12 MUZEJA iz udobnosti vaše fotelje - Sve što treba da uradite je da KLIKNETE LINK!

Ipak, kakve to veze ima sa pecanjem?

Odgovor smo dobili ubzo jer je počeo da ubacuje mentol u rupu iz koje je izvirala voda, a na naše iznenađenje dodao je i gazirani sok. Ono što se dogodilo sledeće je učinilo da zanemimo.

Foto: printscreen facebook

Ribe su same počele da izlaze. Svaki put kada bi on dodao još više mentola i soka, više je riba iskakalo iz rupe. Mnogo štošta iz ovog klipa nije jasno, a mi se nadamo da će nam neko u komentarima razjasniti kako je došlo do ovog ''pecanja'' bez udice.

OVO NIKO NIJE ZNAO! Majkl Džekson muvao je poznatu SRPKINJU - hteo je da joj ispuni SVE ŽELJE! Nikada nećete pogoditi o KOME JE REČ!

Foto: printscreen facebook

Pogledajte snimak:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riba

pre 4 godine

To su one ribe što budu u nekoj vrsti hibernacije kad nastupi sušni period i kad ponovo bude voda one se bude

Jednostavno

pre 4 godine

Posto ribe disu pod vodom, kad je sipao gazirani sok uskratio im je kiseonik i ribe moraju da izadju na povrsinu da se ne bi udavile... Uglavnom mucio ih je da bi izasle

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija