• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror

30.03.2020

15:23

IZOLACIJU JE ISKORISTILA PAMETNO! Pozvala je SVE SVOJE BIVŠE, kako bi otkrila GDE GREŠI - ono što je saznala o sebi ŠOKIRAĆE MNOGE!

Zanimljivosti

IZOLACIJU JE ISKORISTILA PAMETNO! Pozvala je SVE SVOJE BIVŠE, kako bi otkrila GDE GREŠI - ono što je saznala o sebi ŠOKIRAĆE MNOGE!

Podeli vest

Moguće je da ovo i vi sami radite, a da niste ni svesni!

Kako odmiču dani, ponestaje nam ideja šta više da radimo u samoizolaciji, ali to nije slučaj i sa Rebekom (19) koja je ovo vreme rešila da iskoristi "pametno".

Ona je se dosetila da pozove sve svoje bivše momke i da kroz razgovor sa njima utvrdi šta je pošlo naopako u njenim vezama.

- Ljudi koji su doživeli ono najgore od mene su definitivno oni koji su najkvalifikovaniji da mi kažu šta nije u redu i kako mogu sebe da unapredim. Plus, zaista nisam imala ništa bolje da radim, bilo mi je izuzetno dosadno. Bilo je užasno čekati da mi oni odgovore, ali zapravo su svi bili veoma fini, nije bilo ružnih reakcija - kaže Rebeka.

Prvi poziv bio je upućen Džeju, kog je upoznala na prvoj godini studija. Raskinula je sa njim posle nekoliko meseci veze. 

- Kad bolje razmislim, verujem da si ti mislila kako, eto, ja jesam lep i pazim na tebe, ali da ipak ne dobijaš sve što bi mogla od nekoga ko treba potpuno da ti se posveti. Ne verujem da si napravila neke pogrešne izbore, a nisam ni ja.

Foto: instagram printscreen/mirror

Drugog je pozvala Tima, dečka sa kojim se prvo tri godine družila, a zatim su uplovili u vezu. Očajnički je pokušavala da raskine s njim, tvrdeći da joj je bilo jako teško da to učini. Čak mu je rekla da je zbunjena u vezi sa sopstvenom seksualnošću, a on je bio pun razumevanja i predložio da zajedno reše taj problem. Iako je Rebeka raskinula sa njim, ispostavilo se da je Tim i dalje krivicu tražio u sebi.

- Pretpostavljao sam da ti je jednostavno dosadilo da budeš sa mnom - rekao joj je on.

Najzad je pozvala i Eda, svog prvog dečka. A budući da joj je on i dalje prijatelj, nije imao dlake na jeziku dajući joj savete.

Njegovo mišljenje je da je Rebeka trebalo da skupi hrabrosti da mu sama kaže da ga ostavlja, budući da je u toj prilici poslala svog prijatelja da to uradi umesto nje.

- Pod jedan, poradi na samopouzdanju. Pod dva, mogla bi da budeš malo strastvenija i srdačnija. I pod tri, mogla si da pokažeš malo više entuzijazma - poručio joj je Ed, čije joj je mišljenje, verujemo, najviše značilo.

Ovo ju je sigurno naučilo pameti i sada jasno zna gde pravi greške, kako bi ubuduće to ispravila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija