• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana.com

13.04.2020

10:25

NIJE MOGAO KUĆI ZBOG KARANTINA, a onda mu je na pamet pala SULUDA IDEJA - UMRO JE OD KORONE!

Zanimljivosti

NIJE MOGAO KUĆI ZBOG KARANTINA, a onda mu je na pamet pala SULUDA IDEJA - UMRO JE OD KORONE!

Podeli vest

Ovih dana na internetu među zanimljivostima ste mogli videti kako se ljudi kriju u grmlju, nose razne vrste predmeta za skrivanje kako bi izašli napolje u vreme policijskog časa, odnosno karatina

Ali sada na ovu istu "pametnih" ideja kako izaći napollje tokom zabrane kretanja, možete da dodate glumljenje lažne smrti kako bi se zaobišao uspostavljeni karantin u gradu zbog pandemije.

Baš kao što su uradile mnoge zemlje u svetu, tako je i Indija je od prošle srede uvela zabranu kretanja širom zemlje kako bi se borila protiv širenja pandemije koronavirusa. Zbog ove odluke milioni indijaca ostali su na stotinama kilometara od svojih domova, bez načina da se vrate nazad.

KO KRŠI KARANTIN PROĆI ĆE KAO BART SIMPSON! Nećete verovati kako u Indiji kažnjavaju one koji ne poštuju mere protiv korone

To je bio slučaj i sa Hakima Dinom, 70-godišnjim seljakom iz indijskje regije Kašmir. Ovaj sedamdesetgodišnkak se lečio se od lakše povrede glave u bolnici grada Ponča (Kašmir), udaljenoj 250 kilometara od njegove kuće u selu Saillanu.

Kada je zabrana kretanje stupila na snagu starac je počeo da traži načine kako da se brzo vrati svojoj kući. U pomoć mu je pritekao vozač hitne pomoći, te predložio da glumi mrtvaca kako bi se provukao pored kontrolnih punktova policije, a starac oduševljeno pristao na ideju

Foto: Tanjug/AP

Prema navodima policijskog nadzornika za grada Ponča, Ramesha Angrala, Din i dva saputnika uspeli su da prođu nekoliko kontrolnih policijskih punktova tako što su savršeno glumili mrtvace pod belim pokrivačima.

Vozač hitne pomoći takođe je zavaravao policijske službenike pokazujući im lažnu potvrdu o smrti iz bolnice. Međutim, na poslednjoj kontrolnoj tački pre nego što su stigli kući, kola hitne pomoći su zaustavljena a "mrtva tela" pregledana.

LEKARI POSTALI TAOCI NAKON ŠTO SU UŠLI U KUĆU DA TESTIRAJU OSOBU NA KORONU! Porodica ih zaključala, troje policajca povređeno!

- Policajac na punktu je odmah otkrio da muškarci koji leže pokriveni u ambulanti nisu mrtvaci. Odmah je uhapsio 70-godišnjeg Hakima i ostalu dvojicu saputnika - rekao je Angral.

Muškarci koji su bilu u mrtvačkim kolima koji su glumili mretvace su odvojeno uhapšeni i stavljeni u karantin, dodao je nadzornik. Sada se suočavaju sa optužbama za "varanje i kršenje vladiniih mera zabrane to jest naređenja" dodao je na kraju policjski službenik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija