• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SrbijaDanas/Informer.rs

27.04.2020

11:35

RETKO KOJI MUŠKARAC USPE DA JE REŠI! Ova mozgalica će vam POMUTITI PAMET - da li vidite ŽIVOTINJU?!

Zanimljivosti

RETKO KOJI MUŠKARAC USPE DA JE REŠI! Ova mozgalica će vam POMUTITI PAMET - da li vidite ŽIVOTINJU?!

Podeli vest

Testirajte sebe.

Milionski auditorijum je poludeo zbog jedne mozgalice. Naime, ono zbog čega je ona posebna jeste zato što mukarci imaju veoma male šanse da je reše, a evo o čemu je reč. 

OVA INSTAGRAM STRANICA RAZBESNELA JE SRBIJU! Svako ko je vidi, ODMAH PRIJAVI - tiče se DECE! Evo o čemu je reč! (FOTO)

U nastavku teksta imate fotografiju sa lokvanjima, ali među njima se krije i kornjača, treba da je pronađete. Ako ste muškarac, kažu tvorci ove zagonetke, šanse da vam to pođe za rukom su minimalne.

 

 

Caka je u tome, kažu naučnici, što muški i ženski mozak rade drugačije. Žene su, zbog posebnog načina rada svog mozga, mnogo uspešnije kad rade više stvari odjednom, ali i u rešavanju ovakvih slikovnih pitalica, dok su muškarci generalno bolji od žena kada treba obaviti samo jednu stvar.

NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU! Plakao je SVAKI DAN, a razlog će i vama NATERATI SUZE NA OČI! (VIDEO)

Ipak, statistika kaže da će žene u ovom zadatku biti uspešnije. Koliko je vama vremena bilo potrebo da ovo rešite!

A za sve kojima baš i ne ide, evo rešenja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija