• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

23.07.2020

17:45

MLADA JE IZGLEDALA KAO OBIČANA GOŠĆA NA SVADBI, a njena majka je obukla VENČANICU! Pozlilo joj kad se pojavila! (VIDEO)

Zanimljivosti

MLADA JE IZGLEDALA KAO OBIČANA GOŠĆA NA SVADBI, a njena majka je obukla VENČANICU! Pozlilo joj kad se pojavila! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo je najšokantniji snimak sa svadbe...

Iako ne postoje određena pravila oblačenja za venčanje, jedno nepisano pravilo svaka osoba zna: Nikad ne nositi belo. Na njenu žalost, jedna nevesta imala je gošću koja baš nije ispoštovala to pravilo, a da stvar bude još gora, u pitanju je bila njena majka.

Džejn Lu svoje iskustvo podelila je na TikToku gde je objasnila da haljinu svoje majke nije videla do samog venčanja. Kako je objasnila na snimku, najgora stvar bila je što se ona odlučila za jednostavnu, svilenu belu haljinu, dok je njena majka odabrala luksuznu venčanicu ukrašenu čipkom i sitnim detaljima.

@thelazyceo

I found out on the morning of MY wedding that my mum is wearing a white bridal gown! ??‍♀️ ##wedding ##weddingfail ##weddingdress ##motherofthebride ♬ original sound - thelazyceo

Kako se spremala za svoj veliki dan, Džejn je pogledala haljinu svoje majke i ostala je u šoku. “Moja haljina je jako jednostavna, njena izgleda mnogo svečanije, kao prava venčanica”, rekla je vidno šokirana nevesta u svom videu.

Njen video pregledan je preko milion puta, a korisnici društvenih mreža složili su se da je Džejn izgleda kao gošća na sopstvenom venčanju.

“Ne, ja bih naterala svoju majku da kupi novu haljinu odmah te sekunde”, komentarisala je jedna korisnica. “Ja bih je polila crnim vinom. Ti si dobra ćerka”, našalila se jedna korisnica. “Kada si gost na sopstvenom venčanju”, glasio je jedan komentar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija