• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

27.07.2020

16:36

NAJOPASNIJI SLADOLED NA SVETU! Možete ga probati samo ako ste PUNOLETNI i ako potpišete PAPIR! A evo od čega se PRAVI! (VIDEO)

Zanimljivosti

NAJOPASNIJI SLADOLED NA SVETU! Možete ga probati samo ako ste PUNOLETNI i ako potpišete PAPIR! A evo od čega se PRAVI! (VIDEO)

Podeli vest

Priprema i sve vezano za taj sladoled toliko je opasno zbog prevelike ljutine, da osoblje mora da nosi rukavice pri rukovanju sladoledom.

Verovali ili ne, postoji sladoled koji možete probati samo ako ste punoletni.

Vlasnik škotskog kafića "Aldwych", Martin Bandoni, odlučio je da pre par godina, svojim mušterijama ponudi ono što smatraju najopasnijim i najljućim sladoledom na svetu.

Da biste probali "Respire Del Diavolo" tj. "Đavolji dah", morate imati bar 18 godina, odnosno biti punoletni a potom potpisati papir o odricanju odgovornosti ukoliko nešto pođe po zlu. Na ovaj način pristajete na rizik od telesnih povreda, bolesti pa čak i moguće smrti.

Foto: Printscreen You Tube/SWNS

Vlasnik recepture sladoleda tvrdi da je baršunasti crveni sladoled čak 500 puta pikantniji od najljućeg Tabasko umaka.

Pripremljeni sladoled jačine je 1.569.300 jedinica ljutine po Skovilovoj skali jačine paprike. Poređenja radi, Carolina Reaper Pepper, donedavno najljuće papričice na svetu ima između 1,4 i 2,2 miliona jedinica Skovila.

KAD HRVAT HOĆE DA BUDE DUHOVIT! Pogledajte šta je jedan vozač ZALEPIO NA KOLA - Držite RASTOJANJE, INAČE... (FOTO)

 

Priprema i sve vezano za taj sladoled toliko je opasno zbog prevelike ljutine, da osoblje mora da nosi rukavice pri rukovanju sladoledom. Iako nije poznato šta se sve nalazi u receptu sladoleda , vlasnici kažu da originalna receptura potiče iz davne 1936. godine.

Foto: Printscreen You Tube/SWNS

Ipak, ima i onih koji ne razumeju kako to da neko ne može da podnese ljutinu, odnosno začinjeno jelo. Nedavno objavljena studija sugeriše da muškarci koji jedu pikantnu hranu mogu imati viši nivo testosterona, dok druga studija sugeriše da muškarci konzumiraju takvu hranu kako bi privukli pažnju, ali i radi uzbuđenja.

Da li biste imali dovoljno hrabrosti da probate ovaj sladoled?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17