• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Krstarica

25.08.2020

13:19

NAJBOLJI LJUBIMCI ZA ŽENE ZRELIJE DOBI! Evo koje rase pasa su odličan izbor za vas!

Zanimljivosti

NAJBOLJI LJUBIMCI ZA ŽENE ZRELIJE DOBI! Evo koje rase pasa su odličan izbor za vas!

Podeli vest

Svako treba uz sebe da ima psa koji je poslušan, koji nije agresivan i koji ne zahteva mnogo održavanja.

Izbor ljubimca, u ovom slučaju konkretno psa, treba da bude napravljen u odnosu na tempo vašeg života.

Kao žena u zrelijoj dobi, u zavisnosti od toga koliko ste aktivni i koliko vremena imate za brigu o ljubimcu, možete da odaberete da budete vlasnik brojnim krznenim prijateljima. U najboljem slučaju, neko ko je zagazio u epohu zlatnih godina, treba uz sebe da ima psa koji je poslušan, koji nije agresivan i koji ne zahteva mnogo održavanja.

Foto: Pixabay

IMATE PROBLEM DA ZAPAMTITE ŠTA STE SANJALI? Ne brinite, uz pomoć OVIH tehnika setićete se SVEGA - budite UPORNI!

Uz to, vredi napomenuti da je usvajanje psa u zrelijoj dobi verovatno jedna od najboljih odluka koju osoba može da donese, bez preterivanja. Zašto, zapitaćete se? Pa, slučaj je gotovo isti, kao i sa malom decom kojoj roditelji prvi put poklanjaju psa. Ljubimac će vas navesti da minimum jednom dnevno izađete iz kuće. Sa njim ćete ići u duge šetnje, imaćete nekog ko će vam se obradovati svaki put kada vas vidi. Pas može da bude i dobar povod za započinjenje razgovora u parku sa drugim vlasnicima pasa.

Takođe, dokazano je da briga o psima snižava krvni pritisak, olakšava stanja poput anksioznosti i smanjuje depresiju kod osoba zrele dobi. Koji su dakle najbolji ljubimci za žene zrelije dobi? 

KOKER ŠPANIJEL

Ova vrsta psa je kao stvorena za starije osobe, ali i decu. Veoma ih je lako dresirati, a njihova glavna odlika je nežan pristup vlasniku. Odlično se snalaze u kućnim uslovima i iznad svega ne prave vam probleme kada u šetnji sretnete prijatelje sa drugim psima. Slediće vas na kraj sveta ako treba, a sve što treba jeste da ih redovno četkate.

(FOTO) ARHEOLOZI U ŠOKU! Otkrili kolekciju ZLATNIKA starih 1.000 godina!

BELI TERIJER

Jedna od najpopularnijih pasmina Terijera je Beli Terijer. Vesela krznena loptica savršena je za sve one koji vole duge šetnje i maženje s svojim ljubimcem. Vrlo su nezavisni i laki za dresuru. Dobro odgovaraju na zadate komande i poslušni su što je važno, jer ne želite da vam se u prisustvu drugih pasa otrgne kontroli.

MOPS

Šarmantni mali Mops savršen je za dame sa stilom. Ovaj nežni pas obožava da prima i deli tople zagrljaje sa svojim vlasnikom. Vrlo je prilagodljiv okruženju u kom živi. Jedino pri čemu treba da vodite računa, jeste prekomerno hranjenje ove vrste, koja ima spor metabolizam i vrlo lako postane kotrljajuća loptica.

Foto: Pixabay

MALTEZERI

Maltezeri su idealni ljubimci za sve vas koji volite duge šetnje. Mali su, okretni i uvek veseli. Radosno će vam potrčati u zagrljaj svaki put kada vas vide, i mada imaju odbrambeni stav prema nepoznatima, nisu agresivni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŽELITE DA IMATE VIŠE PRATILACA NA INSTAGRAMU? Evo šta treba da URADITE
Hi-Tech

ŽELITE DA IMATE VIŠE PRATILACA NA INSTAGRAMU? Evo šta treba da URADITE

Želite više pratilaca na Instagramu? Da li ste razmišljali o promociji svog profila na drugim društvenim mrežama? Ako želite brzo da dobijete više ljudi koji vas prate, možete da počnete da promovišete svoje objave na Twitteru, Facebooku, Pinterestu, YouTubeu i, ako je imate, svojoj web stranici

25.08.2020

11:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija