• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

15:55

KRENUO JE NA PUT I NIKADA SE NIJE VRATIO KUĆI! Na ovoj ružičastoj plaži 30 godina živi JEDAN čovek - niko ne zna ZAŠTO JE OSTAO!

Zanimljivosti

KRENUO JE NA PUT I NIKADA SE NIJE VRATIO KUĆI! Na ovoj ružičastoj plaži 30 godina živi JEDAN čovek - niko ne zna ZAŠTO JE OSTAO!

Podeli vest

Voli obalu više od sebe

Mnogim ljudima karantin pada teže od najtežeg posla u životu, a ima i onih koji su pola života potpuno sami i izolovani. Pa, čak i u turistički bogatoj Italiji.

OVA ŽENA JE ZALJUBLJENA U LUSTER! Tužila je JEDAN DNEVNI LIST, a pravi SKANDAL je nastao kada je IZGUBILA spor ZBOG OVOGA!

Mauro Morandi 1989. prelomio je da će ostatak života provesti sam. Kada je zaplovio morem, mislio je da mu je brodić ispravan, ali mu se motor ugasio između Sardinije i Korzike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mauro Da Budelli (@maurodabudelli) on Jul 29, 2019 at 3:53am PDT

Potpuno neplanirano, skrasio se na ostrvu Budeli. U tu priču retko ko veruje. Oni koji bi probali da saznaju zašto je zaista postao Robinson Kruso ostajali bi bez odgovora.

Toliko je zavoleo život na ostrvu da je prodao brodić koji je u međuvremenu popravio, pronašavši posao čuvara izolovane plaže.

OVU BILJKU TREBA DA IMA SVAKI DOM! Štiti i upija NEGATIVNU energiju, a koristi se i u narodnoj MEDICINI!

Taj ružičasti pesak, jedinstven u ovom delu Evrope, bio je nešto u šta se Mauro prvo zaljubio. Uz to mu se svidela klima, lagani vetrić i to što u blizini nema civilizacije jer je Budeli deo Nacionalnog parka arhipelaga Madalena i jedan je od “sedam sestara”, odnosno ostrva na severoistoku Sardinije.

Deo ostrva na kojem Morandi živi poslednje tri decenije, devedesetih godina bio je otvoren i za turiste. On se nije mešao s njima. Kuću je podigao u izolovanom delu obala, da ne može ni sa kim da bude u kontaktu. Samo bi uveče, kad plaža ostane pusta dolazio da pokupi otpatke i “ispegla” ionako savršeni pesak i vrati ga u prvobitno stanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La gioia

A post shared by Mauro Da Budelli (@maurodabudelli) on Sep 29, 2019 at 11:24am PDT

Pre šest godina postojala je šansa da Mauro Morandi ostane bez posla čuvara, ali je javnost stala uz njega prikupivši 18.000 potpisa, pa je čuvar Budelija i danas.

Mauro je u međuvremenu prihvatio neke trendove moderne civilizacije. Napisao je knjigu. Dobio je smartfon i mogućnost da otvori stranicu na Instagramu, pa danas nesebično kači predivne pejzaže dajući nam šansu da i mi uživamo s njim.

SVI ZNATE ZLATANU, a ćerka glumice je MLADA NADA NAŠEG GLUMIŠTA - Ovako izgleda i bila je deo OVE SERIJE!

Samo jedno će sa sobom odneti u grob – razlog zbog kojeg je iznenada krenuo na put i nikad se više nije vratio u civilizaciju.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija