• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

14.01.2021

07:31

ŠOKANTAN PREOKRET! Američke obaveštajne službe moraju da OBJAVE sve što znaju o VANZEMALJCIMA! Isplivaće SVE TAJNE

Zanimljivosti

ŠOKANTAN PREOKRET! Američke obaveštajne službe moraju da OBJAVE sve što znaju o VANZEMALJCIMA! Isplivaće SVE TAJNE

Podeli vest

Javnost bi uskoro trebalo da čuje šta su američke obaveštajne agencije saznale o neidentifikovanim letećim objektima tokom decenija istraživanja tog fenomena, zahvaljujući izveštaju „skrivenom“ u zakonu o vanrednoj pomoći koji je nedavno potpisao predsednik SAD Donald Tramp

Ministar odbrane SAD i direktor Nacionalne obaveštajne službe imaju rok od 180 dana, koji uveliko teče, da podnesu Kongresu izveštaj o neidentifikovanim pojavama u vazduhu, poznatijim kao neidentifikovani leteći objekti (NLO), zbog jedne od odredbi koja se nalazi u zakonu na 5.600 strana, a koji je Tramp potpisao krajem decembra.

Izveštaj treba da sadrži detaljnu analizu podataka o neidentifikovanim pojavama u vazduhu i obaveštajne izveštaje, prikupljene ili čuvane, svih američkih obaveštajnih agencija.

Takođe mora da sadrži „identifikaciju bilo kakvih incidenata ili obrazaca koji ukazuju na to da je potencijalni protivnik možda uspeo da probije vazdušno-kosmički prostor, a što bi moglo da dovede u opasnost strateške ili konvencionalne snage Sjedinjenih Država“, navodi RT.

Foto: Pixabay

Vanzemaljci

Bivši zamenik pomoćnika ministra odbrane za obaveštajne službe podržao je taj potez, rekavši da se nada da će dolazeća Bajdenova administracija rigorozno izvršiti svoje privilegije nadzora u vezi sa izveštajem.

- Birokratija nacionalne bezbednosti je predugo ignorisala zabrinutost javnosti i brojnih vojnih lica -  dodao je Kristofer Melon.

U aprilu prošle godine, Pentagon je deklasifikovao tri video snimka i objavio čitav niz novih detalja o susretima aviona američke mornarice i neidentifikovanih letećih objekata. 

Snimci su nastali u novembru 2004. i januaru 2015. Na video snimcima, koje su sačinili američki piloti, se mogu videti misteriozni predmeti kako prelaze nebom izuzetno velikom brzinom i izvode manevre koji naizgled prkose zakonima fizike.

Dva video snimka sadrže i audio zapise komunikacija pilota, koji su bili očito šokirani brzinom nepoznate letelice.

Bivši američki predsednik Barak Obama je nedavno otkrio da je, dok je bio na funkciji, pitao šta američka vlada zna o vanzemaljcima i NLO, ali nije otkrio šta mu je rečeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija