• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.03.2021

10:12

NASMEJAĆE VAS DO SUZA! Takmičarka Slagalice prevrtala očima USRED IGRE! Reakcije na Tviteru su APSOLUTNI HIT! /VIDEO/

Zanimljivosti

NASMEJAĆE VAS DO SUZA! Takmičarka Slagalice prevrtala očima USRED IGRE! Reakcije na Tviteru su APSOLUTNI HIT! /VIDEO/

Podeli vest

Poslednja epizoda kviza "Slagalica" je već u toku prikazivanja obišla sve društvene mreže, a sve zbog takmičarke Katarine čije su reakcije postale pravi hit

Učesnici  Slagalice su se borili za mesto za četvrt finale, a vođstvo je ubedljivo imao plavi takmičar Marko. On je skoro celu epizodu vodio, ali su skoro čitavo nadmetanje svi pomno pratili Katarinu.

Ona je na njegovo javljanje prevrtala očima, bacakala se i odmahivala rukama kada je prestigne u javljanju, a isečci njenih reakcija ubrzo su završili na Tviteru.

 

 

Ubedljivu pobedu je odneo plavi takmičar sa 303 prema 117, a Katarina je istakla da nije zadovoljna svojim učešćem u kvizu.

 

 

- Mislim da je moglo bolje, ali šta da se radi - rekla je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 3 godine

Glup kviz do bola.. kao prvo voditeljke pričaju kao navijene i daju objašnjenja koja nas ne interesuju i ukinuti ko brže,svakom po deset pitanja s ne skaču po tasteru

VLADA 011

pre 3 godine

To ili ona nije hit. Zamislite da sa njom razgovarate a ona pocne da koluta ocima.Kako bi se osecali? To je jedno ne vaspitanje.To je jedno bolesno ponasanje gde joj treba strucna pomoc odredjenog lekara.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija