• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Atma.hr

24.03.2021

22:05

NAČIN NA KOJI SE ŠMINKATE OTKRIVA MNOGO O VAMA! Na osnovu OVOGA možete saznati kakva ste LIČNOST!

Zanimljivosti

NAČIN NA KOJI SE ŠMINKATE OTKRIVA MNOGO O VAMA! Na osnovu OVOGA možete saznati kakva ste LIČNOST!

Podeli vest

Postoji nekoliko načina na koje žene pokazuju svoje osobine. Način na koji se oblače, način na koji razgovaraju s ljudima, njihovi interesi … Ali ništa ne privlači toliko pažnje kao što je njihova šminka – ili čak nedostatak iste.

Želite da znate šta vaš omiljeni izgled govori o vašem karakteru? Nastavite da čitate!

1. Debela linija ajlajnera i ružičaste usne
Organizovan, samodovoljan, tip A. Važni su vam detalji, pamtite svačiji rođendan, horoskopski znak i interese. Vi ste pronicljivi i oštri, baš kao i vaša savršeno podebljana, oštra linija na očima.

Ostatak vaše šminke takođe je u skladu s vašim karakterom – uglađen je, ali ostavlja utisak: suptilno oblikovane linije, savršeno ružičaste usne, blistavo lice. To su neke od vaših omiljenih stvari!

Foto: Pixabay

2. Rumeni obrazi, našminkane usne i izražene obrve
Snažna, sigurna i ženstvena, vi niste osoba koja sedi na marginama i stidi se hrabrih izjava – kako u životu, tako i u vašem izgledu! Baš kao i vi, vaša šminka potvrđuje poverenje i kreativnost.

Naginjete prema svemu što će učiniti vaše lice središtem pažnje. Život je prekratak … zašto ne biste sebi dopustili malo boje?

3. Vamp usne i crne trepavice
Ne možemo da odlučimo šta je drskije: vaša šminka ili vaše ponašanje. Neki čak mogu ići tako daleko da vas nazivaju dramatičnim. Hej, malo drame nikad nikoga ne povredi.

I dok imate osnovni krug prijatelja koji vas poznaju i vole zbog vaše vatrenosti, neki vas smatraju zastrašujućim i nastoje da  zadrže distancu. Kako god, vi ste žena koja voli ono što voli i zna što zna, zar ne? Isto važi i za lepotu. Kao i većina stvari u životu, sve ćete jednom isprobati. Duge veštačke trepavice? Vamp crveni ruž za usne? Učinjeno.

4. Prirodni make-up
Na karti ličnosti, vi ste mirni pre, za vreme i nakon oluje. Dok neki mogu pogrešno da shvate vašu pasivnost i mirnoću, njihovo mišljenje je daleko od istine. Istina je da imate mnogo mišljenja i stvari koje bi trebalo da kažete, stoga izražavajte te misli na selektivniji način. Vi ste potpuni čuvar mira i često glas razuma među svojim prijateljima.

Ovaj opušteni pristup važi i za vašu rutinu lepote. Iako vam se sviđa hrabar trendovski izgled, dobro se poznajete i znate da vaš dnevni stil nije takav (i nikada neće biti). Volite prirodan, praktičan, izgled. Da vam otvorimo torbu za šminkanje, našli bismo BB kremu, sjaj za usne, rumenilo i maskaru.

Foto: pexels.com

5. Konturisano lice i dramatične oči
Neki vas nazivaju drama kraljicom, ali volimo da vas smatramo osobom koja je u skladu sa svojim osećanjima i emocijama. Plačete na svaki film, najglasnije se smejete na komedije i žestoko rasplamsate kad se prepirete. Poput vaših savršeno isklesanih crta lica i izvanrednih očiju, tako se i vi izražavate.

Ljudi uvek znaju na čemu su s vama i kako se osećate u određenom trenutku … i oni vas vole zbog toga. Da, vaše emocije mogu da budu pomalo turbulentne, ali bolje je biti iskren, zar ne? Barem održavate život zanimljivim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija