• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

03.07.2021

14:33

SEDAM ZNAKOVA DA VAM SE U KUĆI NAKUPILA LOŠA ENERGIJA! Evo kako da je odmah izbacite

Zanimljivosti

SEDAM ZNAKOVA DA VAM SE U KUĆI NAKUPILA LOŠA ENERGIJA! Evo kako da je odmah izbacite

Podeli vest

Da biste utvrdili da li se previše negativne energije nakupilo u kući, nisu vam potrebne posebne veštine ili sposobnosti, već samo morate obratiti pažnju na neke znakove

Evo koji signali pokazuju da se u vašem domu nakupilo previše negativne energije:

Često kvarenje uređaja u kući
Problemi sa električnom energijom
Biljke u kući venu bez razloga.

Pojava neprijatnog mirisa (često bez razloga)
Problemi u vezi sa vodom i cevima
Česti konflikti i loša komunikacija između članova porodice
Ponavljanje loših snova

Foto: pexels.com

Znakovi loše energije

Ako prepoznate najmanje četiri znaka od navedenih, onda biste trebali razmisliti o energetskom čišćenju prostora. Kako očistiti prostor od negativne energije? Postoje vrlo jednostavni načini koje može svako primeniti, a ovo su neki od njih:

1. Meditacija i afirmacije predstavljaju odličan način da očistite dom od negativne energije. Na ovaj način možete očistiti i misli, ali i energiju u životnom prostoru .Poželjno je to raditi svakodnevno, tada se rizik od ispunjavanja prostora negativnom energijom znatno smanjuje. 

2. Očistite nered! Prikupite sve smeće, sve slomljene i nepotrebne stvari i bacite ih ili recikliajte. Operite ogledala, podove i nameštaj. Posebno obratite pažnju na uglove kuće. Tamo se akumulira velika količina energije.

3. Takođe je važno redovno provetriti prostorije i pustiti svež vazduh u dom. Ovo pomaže da pozitivna energije slobodno cirkuliše kroz kuću.

4. Završna faza je ubacivanje u kuću stvari koje privlače pozitivnu energiju. Najlakši način jeste upotreba tamjana. Ova mirišljava smola, tamjan, omogućava vam da aktivirate pozitivnu energiju u sebi, kao i u vašem domu. Zapalite malo tamjana i očistite svoj dom od loše energije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija